ΕΛΛΑΔΑ

Καισαριανή: Αυτός είναι ο άνδρας που «κάρφωσε» σύριγγα σε κοπέλα - Καρέ καρέ η επίθεση

Καισαριανή: Αυτός είναι ο άνδρας που «κάρφωσε» σύριγγα σε κοπέλα - Καρέ καρέ η επίθεση
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Tο Newsbomb.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας εικόνα από τη στιγμή που ο δράστης επιτέθηκε με σύριγγα σε κεντρικό δρόμο της Καισαριανής στην οδό Υμηττού. 

Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τον δράστη της επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (01/09) στην Καισαριανή.

Συγκεκριμένα ο άνδρας φέρεται να επιτέθηκε και να τρύπησε στο πόδι με σύριγγα μια νεαρή γυναίκα, η οποία τυχαία βρέθηκε μπροστά του. Άγνωστο παραμένει μέχρι σήμερα το υγρό που περιείχε η σύριγγα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ έχει δοθεί συγκεκριμένη φωτογραφία στους αστυνομικούς που περιπολούν στην περιοχή.

Η φωτογραφία που εξασφάλισε το Newsbomb.gr είναι από βίντεο κάμερας ασφαλείας καταστήματος στην περιοχή, το οποίο έχουν στα χέρια τους οι Αστυνομικοί και έχει καταγράψει καρέ-καρέ την περίεργη και άκρως επικίνδυνη επίθεση.

Σύμφωνα με την νεαρή κοπέλα, ο άνδρας της έριξε το υγρό στο παντελόνι της. Η νεαρή εκτιμά πως πρόκειται για σπερματικό υγρό. Ο δράστης ο οποίος ακόμα αναζητείται, μετά την πράξη του, φεύγει σαν κύριος και μπαίνει σε επιχείρηση της περιοχής.

Σχετικές ειδήσεις