ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel - Βόλος: Βίντεο με αυτοκίνητα μέσα στη θάλασσα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Κακοκαιρία Daniel - Βόλος: Βίντεο με αυτοκίνητα μέσα στη θάλασσα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Κακοκαιρία Daniel: Απόκοσμες εικόνες στο Πήλιο - Αυτοκίνητα χάνονται μέσα στα κύματα στον Άγιο Ιωάννη

Στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel βρίσκεται από χθες το βράδυ η Θεσσαλία, με πολλές περιοχές της Μαγνησίας να έχουν πληγεί σφοδρά από τις ισχυρές καταιγίδες.

Ειδικά στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου επικρατεί πολύ δύσκολη κατάσταση με κατοίκους να καταγγέλλουν πως κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Μάλιστα, απόκοσμες εικόνες καταγράφηκαν σε βίντεο από τη θαλασσοταραχή που προκάλεσε η κακοκαιρία, ενώ ανάμεσα στα κύματα διακρίνονται και αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τους ορμητικούς χειμάρρους

Νωρίτερα υπήρξαν και αναφορές για περίπου 110 κατοίκους και τουρίστες στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου , που παραμένουν εγκλωβισμένοι λόγω της νεροποντής, μαζί και τα οχήματά τους.

Ενώ σε ανάρτησή του στο Facebook o αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης τονίζει: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά πάνω από 1.5 μέτρο που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα, παρακαλώ ειδοποιειστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές…».