ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Απαγορεύσεις και διακοπές της κυκλοφορίας σε Μαγνησία και Λάρισα

Κακοκαιρία Daniel: Απαγορεύσεις και διακοπές της κυκλοφορίας σε Μαγνησία και Λάρισα
Eurokinissi

Διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας και Μαγνησίας λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Απαγορεύσεις και διακοπές της κυκλοφορίας, ανακοινώθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ειδικότερα, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει ως εξής:

Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Αγιοκάμπου - Κόκκινου Νερού, από το ύψος της γέφυρας «ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ» έως τον οικισμό Κουτσουπιά.

Διεύθυνση αστυνομίας Μαγνησίας

  • Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου.
  • Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ορεινό δίκτυο του νομού Μαγνησίας (Πήλιο).
  • Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της νήσου Σκιάθου.
  • Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ριζομύλου-Καναλίων από τη διασταύρωσή της με την ΠΕΟ Λάρισας Βόλου μέχρι το χωριό Κανάλια και στην επαρχιακή οδό Βόλου-Καναλίων από το ύψος του χωριού Κερασιά και μέχρι το χωριό Κανάλια.
  • Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική οδό Βόλου-Ζαγοράς (κάτω κλάδος) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την διασταύρωσή της με την οδό Σταδίου μέχρι την Αγριά.
  • Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Βόλου Παληουρίου από τη διασταύρωσή της με την οδό Λαρίσης (οδός Δερβενακίων) στο ύψος του κυκλικού κόμβου έως τον οικισμό Διμήνι.

Εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας και εκτάκτου ανάγκης