ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel – Τρίκαλα: Κατολισθήσεις και διακοπές ρεύματος στον Δήμο Πύλης

Κακοκαιρία Daniel – Τρίκαλα: Κατολισθήσεις και διακοπές ρεύματος στον Δήμο Πύλης
trikalavoice.gr.

Τεράστια ύψη βροχής έχουν «πνίξει» αρκετές περιοχές της χώρας εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, δημιουργώντας απόκοσμες εικόνες. 

Η κακοκαιρία Daniel «σαρώνει» τη χώρα μας, με πρωτοφανείς εικόνες να έχουν καταγραφεί από την επέλαση του ακραίου φαινομένου στον Βόλο και άλλες περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των Τρικάλων.

Ολόκληρος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης στα Τρίκαλα βρίσκεται σε αυξημένο επίπεδο ετοιμότητας, για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Προς το παρόν, τα προβλήματα εντοπίζονται σε ορεινές κοινότητες, την Παλαιοκαρυά και το Πετροχώρι, όπου υπάρχουν και καταπτώσεις μικρών βράχων, χωρίς να έχουν προκληθεί ιδιαίτερα προβλήματα, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Χρ. Ζιάκα. Μηχανήματα του Δήμου Πύλης βρίσκονται σε όλα τα σημεία, καθαρίζοντας τους δρόμους, σύμφωνα με το trikalavoice.gr.

Προβλήματα διακοπών ρεύματος αντιμετώπιζε από χθες (04/09) το Ροπωτό, τα οποία οφείλονται σε καταπτώσεις κλαδιών πάνω στα καλώδια του δικτύου, προκαλώντας βραχυκύκλωμα, σύμφωνα με τη ΔΕΗ. Συνεργεία της ΔΕΗ, παρά τις αντίξοες συνθήκες, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για αποκατάσταση του προβλήματος.

Σχετικές ειδήσεις