ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Κακοκαιρία Daniel: Καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
EUROKINISSI.

Αυτήν την ώρα, η κακοκαιρία Daniel «σφυροκοπά» τη χώρα μας, με σοβαρά προβλήματα να εντοπίζονται και σε πολλές περιοχές του νομού Αττικής.

Η κακοκαιρία Daniel «σαρώνει» τη χώρα από την Τρίτη (05/09), προκαλώντας μεγάλα προβλήματα σε Μαγνησία και Θεσσαλία, με καταιγίδες να «χτυπούν» και την Αττική τόσο αυτήν την ώρα, όπως και νωρίτερα (πρωί 6ης Αυγούστου).

Σήμερα το απόγευμα (06/09), εντοπίζονται καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενώ, τρεις πτήσεις που προσέγγιζαν το «Ελευθέριος Βενιζέλος», έλαβαν εντολή να κατευθυνθούν προς άλλα αεροδρόμια της χώρας, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Αναλυτικά, εκτροπές πτήσεων παρατηρήθηκαν σε δρομολόγιο της Ryanair, με το αεροπλάνο να προσγειώνεται τελικώς στη Θεσσαλονίκη, στην πτήση 636 της British Airways που μετέβη στη Ρόδο και την πτήση της ΚLM 1575 που προσγειώθηκε από την Αθήνα στα Χανιά. Επίσης, έχει διακοπεί η τροφοδοσία των αεροσκαφών με καύσιμο για προληπτικούς λόγους και βάσει του πρωτοκόλλου ασφαλείας, έως ότου μετριασθούν τα καιρικά φαινομένα.

Σχετικές ειδήσεις