ΕΛΛΑΔΑ

Blue Horizon: «Δεν είχα τίποτα προσωπικό με τον Αντώνη Καργιώτη» - Τα πρώτα λόγια του υπάρχου

Blue Horizon: «Δεν είχα τίποτα προσωπικό με τον Αντώνη Καργιώτη» - Τα πρώτα λόγια του υπάρχου

«Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη», είπε ο ύπαρχος για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη

«Έσπασε» τη σιωπή του ο ύπαρχος του Blue Horizon που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο ύπαρχος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό σε κανέναν. Όπως μπορείτε να δείτε, πάντως, από το αποκλειστικό βίντεο του Newsbomb.gr, καταγράφεται ο ύπαρχος να σπρώχνει τον Αντώνη Καργιώτη από τον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να πέσει στο λιμάνι του Πειραιά και να πνιγεί.

«Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί. Δεν τον ήξερα», λέει αρχικά ο ύπαρχος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο ύπαρχος σημειώνει: «Θέλω να με πιστέψετε όλοι ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν. Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους την συμπεριφορά μου».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την απολογία του, ο ύπαρχος, φέρεται να υποστηρίζει, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι συνέβη, αλλά δεν αποδέχεται το νομικό χαρακτηρισμό της πράξης ως ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο. «Πάτησε στο νύχι του καταπέλτη. Γλίστρησε κι αυτός κι εγώ. Εκείνος έπεσε. Ήθελα να πέσω να βοηθήσω, αλλά είχε ήδη απομακρυνθεί το πλοίο» φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος στην απολογία του. Πρόσθεσε μάλιστα ότι όταν γύρισε προς τα πίσω για να πάρει σωστικό μέσο, «ο άνθρωπος είχε πνιγεί από την περιδίνηση».

Μετά την απολογία τους, ο ύπαρχος του Blue Horizon και ο πλοίαρχος του πλοίου κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Blue Horizon: «Τραγικό πώς παρουσιάζουν τον σύζυγό μου», λέει η σύζυγος του υπάρχου

Για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη μίλησε η σύζυγος του υπάρχου, ο οποίος προφυλακίστηκε. «Τα παιδιά μου δεν ξέρουν ακριβώς τι έχει γίνει και δεν ξέρουν πού ακριβώς βρίσκεται ο πατέρας τους», ανέφερε η σύζυγος του υπάρχου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, όπως σημείωσε: «Είναι τραγικό πώς παρουσιάζουν τον σύζυγό μου. Ο σύζυγός μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Ο Μιχάλης μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος». Η σύζυγος του υπάρχου συμπληρώνει ακόμη ότι αυτή τη στιγμή προέχει να κοιτάξει την οικογένειά της και στο ερώτημα αν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη, λέει: «Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους ακόμη αλλά θα το κάνω. Θέλω να τους συλληπηθώ».