ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel – Λάρισα: Σοκάρουν οι εικόνες στη Γιάννουλη – Διαλυμένο σούπερ μάρκετ, νεκρά ψάρια

Κακοκαιρία Daniel – Λάρισα: Σοκάρουν οι εικόνες στη Γιάννουλη – Διαλυμένο σούπερ μάρκετ, νεκρά ψάρια
EUROKINISSI.

«Βομβαρδισμένο» τοπίο θυμίζει η Γιάννουλη της Λάρισας, με αυτοκίνητα να παραμένουν κάτω από το νερό και τα ψάρια να επιπλέουν στα πεζοδρόμια, μετά το «σφυροκόπημα» της κακοκαιρίας Daniel.

Όσο τα νερά υποχωρούν ολοένα και περισσότερο, εμφανίζονται οι καταστροφές που προκάλεσε το σφοδρό «χτύπημα» της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία. Στη Γιάννουλη, οι κάτοικοι αντικρίζουν θλιβερές εικόνες, αφού σούπερ μάρκετ του χωριού έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ, οχήματα παραμένουν κάτω από τα νερά και ψάρια επιπλέουν στα φρεάτια των δρόμων.

Η Γιάννουλη έως και σήμερα (14/09) είναι γεμάτη με νερά και λάσπες. Η δύναμη του νερού διέλυσε ένα πάρκινγκ και παράλληλα, υπέστη μεγάλες ζημιές ένα σούπερ μάρκετ της περιοχής, όπως πολλές κατοικίες. Ακόμη, η άσφαλτος έχει διαβρωθεί τελείως, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικρές λίμνες νερού.

Τα ψάρια κολυμπούν στα πεζοδρόμια

Εικόνες με ψάρια να κολυμπούν στα πεζοδρόμια της Γιάννουλης στη Λάρισα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μετά το σαρωτικό πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Κάτοικος της περιοχής κατέγραψε ψάρια από τον Πηνείο να κολυμπούν στα πεζοδρόμια και ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «ντύνοντας» το μάλιστα με το τραγούδι «Μες στου Αιγαίου τα νησιά».

Σχετικές ειδήσεις