ΕΛΛΑΔΑ

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Είμαστε φτωχοί, όχι στο μυαλό - Αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας»

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Είμαστε φτωχοί, όχι στο μυαλό - Αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας»

Ξεσπάνε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο πεθερός τους για τις καταστροφές στο σπίτι τους και στον νομό τους μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel

Ο πεθερός του γνωστού ηθοποιού, Θανάση Βισκαδουράκη, μίλησε στον Alpha και καταγγέλλει όσα ζουν στη Θεσσαλία μετά την καταστροφή που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε χαρακτηριστικά: «Δουλεύω σε δύο θέατρα και όχι μόνο αυτό. Έφυγα από το σπίτι που ζούσα στη Νέα Ιωνία, με έδιωξαν και έψαχνα για δύο μήνες σπίτι. Τα ενοίκια στην Αθήνα είναι τεράστια. Βρήκα έναν καλό άνθρωπο που μου είπε: “Θανάση, εγώ δεν θέλω να κάνω αισχροκέρδεια. Έλα να μείνεις στο σπίτι μου”. Και πρώτη φορά με αξίωσε ο Θεός στα 55 μου να βάλω την γυναίκα μου και το παιδί μου σε ένα μεγάλο σπίτι σε μια πολύ ωραία περιοχή, εδώ στα Βριλήσσια. Του είπα ότι θα δουλεύω σε δύο θέατρα να μπορώ να πληρώνω».

«Θέλω να πω στους διοικούντες, βοηθήστε εμάς τους φτωχούς. Είμαστε φτωχοί, όχι στο μυαλό, εκεί δεν είμαστε φτωχοί, αλλά στην τσέπη είμαστε. Αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο μέλλον», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο πεθερός του γνωστού ηθοποιού ανέφερε πως «ο Δήμος Παλαμά έχει πάθει βιβλική καταστροφή. Την μεγαλύτερη καταστροφή έχουν τα χωριά Βλοχός και Μεταμόρφωση. Δεν μπορούμε να πάμε ακόμα σπίτια μας. Δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε τα σπίτια μας. Δεν υπάρχει τίποτα. Είμαστε με τα σορτς και τις παντόφλες. Φύγαμε άρον – άρον με 2,5 μέτρα νερό στο χωριό και τελείωσαν τα πάντα, έσβησαν. Μας πήραν τη ζωή μας από τα χέρια μας. Τη θέλουμε πίσω. Η πολιτεία πρέπει να σκύψει στους πληγέντες και να τους βοηθήσει. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω πού θα πάω… Τα έχω χαμένα, ζω έναν εφιάλτη».