ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς - Δολοφονία: Τα πρώτα λόγια του 68χρονου στους αστυνομικούς - «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι»

Πειραιάς - Δολοφονία: Τα πρώτα λόγια του 68χρονου στους αστυνομικούς - «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι»

«Είχαμε χρόνια προστριβές», ομολόγησε ο 68χρονος για τη δολοφονία στον Πειραιά.

Σοκάρει η άγρια δολοφονία του 39χρονου πατέρα τριων παιδιών τον οποίο για ασήμαντη αφορμή πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα ένας 68χρονος, σε υπαίθριο πάρκινγκ στον Πειραιά.

Έπειτα από τη δολοφονία, ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον άτυχο άνδρα που εργαζόταν ως υπάλληλος στο πάρκινγκ και πήγε σπίτι του, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά.

Σύμφωνα με το MEGA, ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά και είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Σημειώνεται επίσης, ότι το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης για την τέλεση του εγκλήματος ήταν παράνομα στην κατοχή του.

Βίντεο-ντοκουμέντο του Newsbomb.gr: Η στιγμή της στυγνής δολοφονίας στον Πειραιά

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο του Newsbomb.gr από τη στιγμή της εκτέλεσης:

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Όπως έγινε γνωστό πριν το αιματηρό περιστατικό υπήρξε διαπληκτιμός μεταξύ των δύο ανδρών σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ, με τον ηλικιωμένο που έμενε στην περιοχή να διαμαρτύρεται για τον θόρυβο.

Έπειτα ο ηλικιωμένος πήγε σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και έπειτα, εν ψυχρώ, πυροβόλησε τον 39χρονο στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πυροβόλησε μια φορά και έπειτα ο 68χρονος άνοιξε ξανά πυρ για να αποτελειώσει το θύμα.

Σύμφωνα με τoν Alpha ο άτυχος 39χρονος μόλις αντιλήφθηκε ότι διατρέχει κίνδυνο επικοινώνησε με έναν συνάδελφο του και του είπε «Κώστα τρέξε», λίγο πριν τραυματιστεί θανάσιμα από τα σκάγια της καραμπίνας του 68χρονου.

Το θύμα διακομίσθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σε ό,τι αφορά τον ηλικιωμένο, αναφέρεται πως είχε δημιουργήσει πρόβλημα και με μία άλλη γυναίκα που έμενε σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας τους καθώς όπως έλεγε έκανε θόρυβο το air-condition του σπιτιού της.

Η στιγμή της σύλληψης του 68χρονου

Οι αστυνομικοί έφτασαν κάτω από τα σπίτι του 68χρονου αλλά για λίγα λεπτά εκείνος αρνείται να παραδοθεί.

Στο βίντεο ντοκουμένο που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, καταγράφεται η στιγμή που ο ηλικιωμένος βγαίνει από το σπίτι του με την καραμπίνα στα χέρια και έπειτα η ΕΛΑΣ τον συλαμβάνει.

«Κατέβηκε από την πολυκατοικία και πέρασε με την καραμπίνα επ’ ώμου. Αυτό που προλάβαμε να δούμε ήταν τον δεύτερο πυροβολισμό από την αντανάκλαση της τζαμαρίας και γύρισε στο σπίτι σαν να μην έγινε τίποτα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στην εκπομπή «Live News».

Σχετικές ειδήσεις