ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Η στιγμή της σύλληψης του 68χρονου που σκότωσε τον 39χρονο - Βίντεο ντοκουμέντο

Πειραιάς: Η στιγμή της σύλληψης του 68χρονου που σκότωσε τον 39χρονο - Βίντεο ντοκουμέντο

Αρνήθηκε να παραδοθεί στην Αστυνομία ο δράστης της άγριας δολοφονίας στον Πειραιά - Βγήκε από το σπίτι του με την καραμπίνα στα χέρια

Η στιγμή της σύλληψης του 68χρονου που δολοφόνησε τον 39χρονο ο οποίος δούλευε σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά, καταγράφεται σε βίντεο ντοκουμέντο.

Έπειτα από το αιματηρό περιστατικό οι αστυνομικοί έχουν κυκλώσει το σπίτι του του 68χρονου και του ζητούν να παραδοθεί, ενώ ο δράστης για λίγα λεπτά δεν υπακούει κι έτσι δεν παραδίνεται, όπως φαίνεται στο βίντο που έφερε στο φως το MEGA.

Κατεβαίνοντας ο ηλικιωμένος να παραδοθεί κρατούσε το όπλο του με το οποίο άνοιξε πυρ, πυροβολόντας δύο φορές τον άτυχο 39χρονο

«Κατέβηκε από την πολυκατοικία και πέρασε με την καραμπίνα επ’ ώμου. Αυτό που προλάβαμε να δούμε ήταν τον δεύτερο πυροβολισμό από την αντανάκλαση της τζαμαρίας και γύρισε στο σπίτι σαν να μην έγινε τίποτα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στην εκπομπή «Live News».

Πατέρας τριών παιδιών ο 39χρονος

Πρόκειται για έναν πατέρα τριων παιδιών, αλβανικής καταγωγής, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «T-Live», με τους συναδέλφους του να μιλούν για ένα ήσυχο και καλό παιδί.

Όπως έγινε γνωστό πριν το αιματηρό περιστατικό υπήρξε διαπληκτιμός μεταξύ των δύο ανδρών σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ, με τον ηλικιωμένο που έμενε στην περιοχή να διαμαρτύρεται για τον θόρυβο.

Έπειτα ο ηλικιωμένος πήγε σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και έπειτα, εν ψυχρώ, πυροβόλησε τον 39χρονο στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πυροβόλησε μια φορά και έπειτα ο 68χρονος άνοιξε ξανά πυρ για να αποτελειώσει το θύμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «T-Live» ο άτυχος 39χρονος μόλις αντιλήφθηκε ότι διατρέχει κίνδυνο επικοινώνησε με έναν συνάδελφο του και του είπε «Κώστα τρέξε», λίγο πριν τραυματιστεί θανάσιμα από τα σκάγια της καραμπίνας του 68χρονου.