ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Λιβύη: Θρήνος για τους δύο διερμηνείς - Το συγκινητικό αντίο από την αδερφή τους

Τροχαίο στη Λιβύη: Θρήνος για τους δύο διερμηνείς - Το συγκινητικό αντίο από την αδερφή τους

Λιβύη: Η αδέρφη του Φιλίππου και της Άντζελας-Μοίρας, αποχαιρέτησε τα αγαπημένα της πρόσωπα με μια φωτογραφία

Το απόλυτο δράμα βιώνει η οικογένεια του Φιλίππου και της Άντζελας-Μοίρας, των παιδιών του πρόεδρου της ελληνικής κοινότητας που βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο στη Λιβύη, όπως και τρια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η αδερφή των δύο θυμάτων, Λίλιαν, αποχαιρέτησε τα αδέρφια της που ήταν διερμηνείς, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους στην οποία απεικονίζονται σε νεαρότερη ηλικία.

Έπειτα η φωτογραφία κατακλύστηκε από σχόλια με συλλυπητήρια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Παράλληλα εκφράζουν τη συμπαράσταση τους τόσο σε εκείνη όσο και στους δυο γονείς της.

Συγκλονίζει ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας - «Τα παιδιά μου αγαπούσαν τη Βεγγάζη»

Ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη μίλησε στο MEGA για το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη με την ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, που κόστισε τη ζωή και στα δύο παιδιά του.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν δώσει μία πρώτη εικόνα για το τροχαίο, ωστόσο όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες των λιβυκών Αρχών, θα απαντηθούν περισσότερα ερωτήματα για τις ακριβείς συνθήκες της σύγκρουσης.

«Όπως ταξίδευε το λεωφορείο έγινε πλαγιομετωπική με κάποιο αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έχασε τον έλεγχο κι προκειμένου να ξαναμπεί στην πορεία του, σφηνώθηκε στο λεωφορείο και έγινε ανάφλεξη», είπε αρχικά συγγενής θύματος», είπε αρχικά.

«Και τα παιδιά αυτά και οι 5 βρίσκονταν σε αυτό το σημείο που έγινε η πρόσκρουση. Πλαγιομετωπική, αυτό έχω καταλάβει. Ήταν ένας άντρας και μία γυναίκα, 33 και 34 ετών αντίστοιχα. Μιλάω με τον Πρόξενο. Τα παιδιά μου πήγαν να βοηθήσουν εκεί, είμαστε από τη Βεγγάζη, έχουμε μεγάλωσε εκεί έχουν τελειώσει το σχολείο, εγώ είμαι ο πρόεδρος της κοινότητος. Αγαπάνε τη Βεγγάζη, τη Λιβύη, και ήθελαν να βοηθήσουν, εθελοντικά προσφέρθηκαν. Θα στείλουν τις σορούς με άλλο αεροπλάνο, οι τραυματίες ήρθαν το πρωί. Επέστρεψαν οι τραυματίες και θα στείλουν άλλο ένα C-27 να πάρει τις σορούς», κατέληξε.