ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Μυστήριο με την εξαφάνιση πατέρα και γιου - Το τελευταίο τηλεφώνημα στη σύντροφό του

Άρτα: Μυστήριο με την εξαφάνιση γιου-πατέρα - Το τελευταίο τηλεφώνημα στην σύντροφό του
Υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στη Στερεά Ελλάδα
Eurokinissi

Η μυστηριώδης διπλή εξαφάνιση έχει κινητοποιήσει τους αστυνομικούς στη Φθιώτιδα - Από το μεσημέρι της Τετάρτης (20/9) αγνοούνται πατέρας και γιος από την Άρτα - Τότε είχαν την τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά τους - Συνεργάτιδα και οικογενειακή φίλη του 66χρονου, μιλώντας στο Newsbomb.gr, εξηγεί τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη τους 

«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει την υπόθεση που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στη Στερεά Ελλάδα με το επίκεντρο στη Λαμία, καθώς δύο άνδρες αγνοούνται από το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπεμβρίου. Πατέρας και γιος που ταξίδευαν με ένα μαύρο Peugeot από Λαμία για Άρτα, πιθανότατα μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών – Aντιρρίου εξαφανίστηκαν.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακρυγιάννης» Δήμητρα Αξιώτη, συνεργάτης του 66χρονου αγνοούμενου μίλησε στο Newsbomb.gr για την υπόθεση θρίλερ.

«Η σύζυγός του είναι σε κατάσταση απελπισίας, δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα και σε εμένα που μιλάει, σήμερα δεν επικοινώνησε μαζί μου», ανέφερε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακρυγιάννης», Δήμητρα Αξιώτη, για τον δάσκαλο Μουσικής που αγνοείται από την Τετάρτη.

«Με τη σύζυγό του μίλησε αρκετές φορές, το παιδί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όταν βγήκε δεν είχε ούτε γρατζουνιά, αλλά ο Φώτης ως πατέρας πήγε και το πήρε γιατί ανησύχησε», πρόσθεσε.

Ο 38χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, βγήκε εκτός δρόμου στην 1,7 χ/θ Τυμφρηστού - Καρπενησίου, αλλά σταμάτησε 5-6 μέτρα κάτω από το δρόμο. Δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και κάλεσε ταξί, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο προληπτικά.

«Το παιδί αυτό ήταν σε έναν φίλο του στη Λαμία, και είχε ένα τροχαίο ατύχημα όταν το αυτοκίνητο του βγήκε εκτός δρόμου στην Τυμφρηστού – Καρπενησίου. Έπεσε κάποια μέτρα κάτω από τον δρόμο μαζί με το ΙΧ αλλά δεν τραυματίστηκε, κατάφερε να ανέβει πάνω μόνος του, κάλεσε στο τηλέφωνο τον πατέρα του και στη συνέχεια πήρε ένα ταξί και πήγε στο νοσοκομείο γιατί φοβήθηκε μήπως έχει κάποιο εσωτερικό χτύπημα, δεν είχε κανένα πρόβλημα», συμπλήρωσε.

«Ο Φώτης (σ.σ. 66χρονος), πήγε στη Λαμία να πάρει το παιδί που πήρε εξιτήριο, την Τετάρτη επικοινώνησε αρκετές φορές με τη σύζυγό του, το τελευταίο τηλεφώνημα έγινε στις 14:00 όπου και την ενημέρωσε ότι βρίσκονται στον δρόμο της επιστροφής», πρόσθεσε για τον συνεργάτη της.

«Μετά δεν γνωρίζει κανείς τι έγινε», είπε συγκινημένη. Έκτοτε τα ίχνη των δύο ανδεών χάθηκαν και ουδέποτε απάντησαν στα κινητά τους τηλέφωνα. Η σύζυγός του το βράδυ της Τετάρτης ενημέρωσε την Αστυνομία.

Η Ασφάλεια της Άρτας ξεκίνησε την έρευνα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει τη συνδρομή από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ώστε να εντοπιστούν τα τελευταία ίχνη των κινητών τηλεφώνων.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο για την τύχη των δύο αγνοουμένων.

Σχετικές ειδήσεις