ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Αγνοούνται πατέρας και γιος - Ταξίδευαν μαζί από τη Λαμία

Άρτα: Αγνοούνται πατέρας και γιος - Ταξίδευαν μαζί από τη Λαμία

Οι δύο άνδρες έχουν εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Τετάρτης κι ενώ είχαν ενημερώσει τους συγγενείς τους ότι επέστρεφαν στην Άρτα από τη Λαμία.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης αγνοούνται πατέρας και γιος από την Άρτα. Τότε είχαν την τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά τους. Από την ώρα εκείνη τα ίχνη τους χάθηκαν και η μέχρι στιγμής έρευνα από τις αρχές έχει αποβεί άκαρπη.

Ο 66χρονος από περιοχή της Άρτας είχε ξεκινήσει από το σπίτι του με προορισμό την Λαμία. Εκεί παρέλαβε τον 38χρονο γιο του ο οποίος είχε πάρει εξιτήριο στο το νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα.

Επιστρέφοντας προς την Άρτα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς τους αναφέροντας ότι βρίσκονται στη διαδρομή. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που υπήρξε.

Έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν και ουδέποτε απάντησαν στα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι οικείοι τους το βράδυ της Τετάρτης ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Η Ασφάλεια της Άρτας ξεκίνησε την έρευνα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει τη συνδρομή από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ώστε να εντοπιστούν τα τελευταία ίχνη των κινητών τηλεφώνων.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο για την τύχη των δύο αγνοουμένων.

Πηγή: Epiruspost.gr