ΕΛΛΑΔΑ

Στηρίζει Χαρδαλιά ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης

Στηρίζει Χαρδαλιά ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης

Νίκος Χαρδαλιάς: «Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε… Μάχιμους…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Κονδύλης

Τον Ιανουάριο του 2019 ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ήταν καταγγελτικός, εμφανιζόμενος σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές, σχετικά με την εκκρεμότητα αποκατάστασης του κρηπιδώματος στην παραλία της πόλης του.

Μιλούσε τότε δημόσια για «το χρονικό του μεγάλου αυτού προβλήματος, τα μέτρα ασφαλείας που δεν λαμβάνει η Κτηματική Υπηρεσία, αλλά και την άδεια για την επισκευή της που δεν έρχεται»

«Τρία χρόνια ζητάμε από το Δημόσιο να φτιάξουμε το κρηπίδωμα με δικά μας έξοδα και δεν μας το επιτρέπει και όσο περνά ο καιρός η ζημιά εντείνεται» φώναζε.

4,5 χρόνια αργότερα, Σεπτέμβριος 2023, με το πρόβλημα της «τρύπας» στην παραλία Αλίμου να έχει επιλυθεί, ο Δήμαρχος εμφανίζεται σε συγκέντρωση πολιτών στον Άλιμο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττική Νίκου Χαρδαλιά και αποκαλύπτει, ότι «ο Νίκος Χαρδαλιάς μάς έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά, είναι και η επισκευή της τρύπας στην παραλία.

Του είχα εξηγήσει τι χρειάζεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Παρασκευή τον πήρα τηλέφωνο, του το είπα. Χρειάστηκε δύο λεπτά, 120 δευτερόλεπτα. Δευτέρα πρωί είχε υπογράψει την απόφαση. Τρίτη μπήκαμε και αρχίσαμε να φτιάχνουμε».

Ο Κονδύλης αποθέωσε τον Χαρδαλιά, προτρέποντας τους συνδημότες του να ψηφίσουν τον συνδυασμό του «Αττική Μπροστά», συμπληρώνοντας:

«Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε… Μάχιμους… Και επειδή έχει κάνει Δήμαρχος μεταξύ των άλλων, όσοι έχουν περάσει από Δήμαρχοι, είναι και επιτελικοί και εκτελεστικοί, αποτελεσματικοί… Το απέδειξε και ως Υπουργός στην πορεία. Καλή επιτυχία, καλές δυνάμεις».