ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ καρέ η πτώση του ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια - Βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr

Καρέ καρέ η πτώση του ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια - Βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr

Το ελικόπτερο κατέπεσε στο Μαντούδι Ευβοίας, περιοχή που πλήττεται από την κακοκαιρία Elias.

Βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr δείχνει τα 44 δραματικά δευτερόλεπτα της πτώσης του ελικοπτέρου στην παραλία Αχλάδι στο Μαντούδι Ευβοίας.

Όπως μπορείτε να δείτε στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, η περιοχή πλήττεται από την κακοκαιρία Elias. Ορατότητα δεν υπάρχει λόγω της ομίχλης και το μόνο που φαίνεται θολά είναι το ελικόπτερο στον κόκκινο κύκλο που χάνεται από το ραντάρ και πέφτει στην παραλία Αχλάδι, όπως επιβεβαίωσε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

«Έπεσε στο σπίτι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στο ελικόπτερο επέβαινε ένα άτομο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο ήταν πολιτικό, τύπου Α-109 και εκτελούσε δρομολόγιο από Μαντούδι προς Βόλο, όταν ξαφνικά έχασε επαφή με την Πολεμική Αεροπορία. Πιο συγκεκριμένα, το ελικόπτερο απογειώθηκε από Αφίδνες, θα έκανε ενδιάμεση στάση στο Μαντούδι και θα κατέληγε στη ΒΙΠΕ Βόλου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ελικόπτερο, ενώ ήταν στον αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας ισχυρός κρότος.

Επί τόπου έχουν σπεύσει τέσσερα πλωτά σκάφη του Λιμενικού και δύο ιδιωτικά, ενώ έχει απογειωθεί και ένα ελικόπτερο. Στο σημείο βρίσκονται ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδής της και ο δήμαρχος Μαντουδίου.

Σχετικές ειδήσεις