ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» και σήμερα ο Κηφισός - Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» και σήμερα ο Κηφισός - Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις

Κίνηση τώρα: Με δυσκολία κινούνται και σήμερα τα οχήματα στο Λεκανοπέδιο – Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, δυστύχημα με δικυκλιστή στο ύψος του Ρέντη

Αυξημένη είναι η κίνηση για μια ακόμη ημέρα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων σε κεντρικές αρτηρίες.

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται σήμερα στις περισσότερες κεντρικές οδικές αρτηρίες με τους οδηγούς να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Φρακαρισμένος είναι ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα. Συγκεκριμένα, στην κάθοδο οι καθυστερήσεις ξεκινούν από το ύψος της Λυκόβρυσης, με την κίνηση να φτάνει έως και την έξοδο για Πειραιά. Παρόμοιο το σκηνικό και στην άνοδο με την κίνηση να ξεκινά από το ύψος του Αιγάλεω έως και το ύψος της Νέας Ιωνίας.

Σοβαρές καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, στην Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα, στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας όπως επίσης και στη Λ. Κηφισίας,στη Λ. Συγγρού αλλά και στην περιοφερειακή Υμητού στην είδοδο προς Αττική Οδό.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Άνδρας κρατούσε φιάλη υγραερίου και απειλούσε να ανατιναχθεί

Καιρός: Σύγκριση της κακοκαιρίας Daniel και Elias - Τεράστιες ποσότητες νερού σε Εύβοια και Θεσσαλία

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω