ΕΛΛΑΔΑ

Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ: Εκκενώθηκε από παίκτες του Μπριτζ την ώρα που διεξαγόταν Πρωτάθλημα (εικόνες)

Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ: Εκκενώθηκε από παίκτες του Μπριτζ την ώρα που διεξαγόταν Πρωτάθλημα (εικόνες)
ertnews.gr

Εκκενώθηκε το Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ από παίκτες μπριτζ για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα όταν ανακοινώθηκε το πρόβλημα στο στέγαστρο Καλατράβα

Η απόφαση του ΟΑΚΑ για την αναστολή κάθε δραστηριότητας λόγω προβλήματος στο στέγαστρο Καλατράβα είχε άμεσες επιπτώσεις στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μπριτζ (3ης βαθμίδας) που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωνόταν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Στις 22:00 και ενώ ήταν ήδη στον χώρο του Ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ παίκτες και παράγοντες από τον χώρο του Μπριτζ ειδοποιήθηκαν από τα μεγάφωνα ότι πρέπει να εκκενώσουν τον χώρο, όπως και έγινε λίγο αργότερα.

Πηγή: ΕΡΤ
Πηγή: ΕΡΤ

ΟΑΚΑ: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις Βρούτση μετά το λουκέτο στο Ποδηλατοδρόμιο

Μετά το πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα που διαπιστώθηκε έπειτα από σχετική μελέτη, στην οποία αναφέρεται ότι οι μεταλλικές κατασκευές του Στεγάστρου του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου δεν ανταποκρίνονται στα επιτροπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας, ο Γιάννης Βρούτσης θα κάνει ανακοινώσεις τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν στο ΟΑΚΑ. Επιπλέον ανέφερε ότι πρώτιστο μέλημα ήταν και παραμένει η ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων.

Η ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

«Κατόπιν της απόφασης του ΟΑΚΑ, που σε συνεννόηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ανέστειλε τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο, ο Υπουργός ήδη συνεργάζεται στενά με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν από αυτή την αναγκαία απόφαση.

Πρώτιστο μέλημά μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων.

Ο κ. Βρούτσης, την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις περαιτέρω ενέργειες αντιμετώπισης των ζητημάτων που προκύπτουν στη λειτουργία της αθλητικής κοινότητας».