ΕΛΛΑΔΑ

Καρδίτσα: To Νewsbomb.gr στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Καρδίτσα: To Νewsbomb.gr στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή τις καταστροφές από την κακοκαιρία
Newsbomb.gr / Κατερίνα Ρίστα

Καρδίτσα: Πολίτες κατέθεσαν τα αιτήματά τους για αποζημίωση στο 100% για όλους όσους έχουν πληγεί, για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για αποκατάσταση των υποδομών που έχουν καταστραφεί και πόσιμο νερό και ρεύμα.

Το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου, αγρότες, έμποροι, επαγγελματίες, πολίτες της Καρδίτσας που επλήγησαν από τα πρωτοφανή μέτωπα κακοκαιρίας Daniel και Elias, συγκεντρώθηκαν στον Παλαμά για να διαμαρτυρηθούν για όσα έγιναν και να ζητήσουν έργα που θα αποτρέψουν παρόμοια κατάσταση στο μέλλον αλλά κα πλήρη αποκατάσταση των ζημιών.

Κατέθεσαν τα αιτήματά τους για αποζημίωση στο 100% για όλους όσους έχουν πληγεί, για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για αποκατάσταση των υποδομών που έχουν καταστραφεί και πόσιμο νερό και ρεύμα.

Ο Παλαμάς, η Μεταμόρφωση, ο Βλοχός και άλλα χωριά στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και Τρικάλων, χτυπήθηκαν σφοδρότατα από τα δύο αλλεπάλληλα κύματα κακοκαιρίας. Χιλιάδες πλημμυρισμένα στρέμματα καλλιεργειών, επιχειρήσεις και σπίτια κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται αποκομμένοι από όλα και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων.