ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΚΑ: Έκτακτη συνάντηση Καπράλου – Βρούτση, αναζητούνται λύσεις στα προβλήματα

ΟΑΚΑ: Έκτακτη συνάντηση Καπράλου – Βρούτση, αναζητούνται λύσεις στα προβλήματα
ΕΟΕ.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής είχαν σήμερα (01/10) έκτακτη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού. Το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Σήμερα (01/10), ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, είχε έκτακτη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το πρόβλημα ασφάλειας στο ΟΑΚΑ.

Ο κ. Καπράλος τόνισε ότι προέχει η ασφάλεια των αθλητών και των αθλουμένων στους αγωνιστικούς χώρους και επανέλαβε την πάγια θέση της Επιτροπής ότι πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ακόμη, τόνισε πως το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών ήταν και παραμένει η «καρδιά» του ελληνικού αθλητισμού και ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ομαλή και ασφαλή επαναλειτουργία του.

Επίσης, παρέδωσε στον Υπουργό συγκεκριμένες προτάσεις για να βρεθούν βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται στον ελληνικό αθλητισμό, από την αναστολή της λειτουργίας του Ολυμπιακού Σταδίου.

Τέλος, επεσήμανε στον κ. Βρούτση ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται στη διάθεση της Πολιτείας, προκειμένου να προσφέρει κάθε πιθανή βοήθεια, για να λυθεί νωρίτερα το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Σχετικές ειδήσεις