ΕΛΛΑΔΑ

«Σπάει καρδιές» το βίντεο του πατέρα του αδικοχαμένου Νικόλα: «Ένα γιατί που δε θα απαντηθεί ποτέ»

«Σπάει καρδιές» το βίντεο του πατέρα του αδικοχαμένου Νικόλα: «Ένα γιατί που δε θα απαντηθεί ποτέ»

Λάρισα: Ο 22χρονος φοιτητής επιστρέφοντας από διασκέδαση, κλώτσησε ένα ετοιμόρροπο τοιχίο το οποίο κατέρρευσε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να βρει τραγικό θάνατο

Δεν υπάρχουν λέξεις, δεν μπορεί να βρει κανείς λόγια για να περιγράψει την τραγωδία που βιώνει έναν χρόνο τώρα ο χαροκαμένος πατέρας του φοιτητή από τα Χανιά, Νίκου Μπιτσάκη του οποίου τον άδικο χαμό θρήνησε τόσο πολύ η Λάρισα και όλη η Ελλάδα.

Ήταν πρωί Κυριακής, το ημερολόγιο έδειχνε 20η Φεβρουαρίου του 2022. Ο 22χρονος φοιτητής που σπούδαζε στη Λάρισα, γύριζε από διασκέδαση με τους φίλους του. Περνώντας από ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην οδό Ασκληπιού, κλώτσησε ένα ετοιμόρροπο τοιχίο… Αυτό κατέρρευσε και τραυμάτισε θανάσιμα το νεαρό, βυθίζοντας στο πένθος τη χώρα.

Όλη η Λάρισα έζησε μαζί με την οικογένεια του Νικόλα αυτή την τραγωδία. Ο πατέρας του έναν χρόνο μετά δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που τον βρήκε.

Με ανάρτησή του «λυγίζει σίδερα», με ένα βίντεο που δείχνει τον Νικόλα σε ξέγνοιαστες στιγμές, να ζει τη νιότη του, ενώ γράφει «Ένα γιατί που δε θα απαντηθεί ποτέ, ένας πόνος που δε θα σβήσει ποτέ…»

Δείτε το βίντεο του onlarissa.gr:

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο και έπεσε σε γκρεμό

Βίντεο ντοκουμέντο: Αυτό είναι το μηχανάκι που παρέσυρε και σκότωσε τον δημοτικό σύμβουλο Μοσχάτου

Κρήτη: Η νύφη που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης - «Μακάρι να ήσουν εδώ μπαμπά!»