ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την οικογένεια του 35χρονου που σκοτώθηκε σε φρεάτιο

Πειραιάς: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την οικογένεια του 35χρονου που σκοτώθηκε σε φρεάτιο
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Με ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό ότι ανέλαβε την υπεράσπιση της οικογένειας του 35χρονου που έχασε τη ζωή του σε φρεάτιο στον Πειραιά.

Δικαιοσύνη σε ποινικά και διοικητικά δικαστήρια θα αναζητήσει η οικογένεια του 35χρονου που σκοτώθηκε σε φρεάτιο στον Πειραιά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας και υπογράμμισε πως θα κινηθεί κατά παντός υπευθύνου.

«Η οικογένεια του αείμνηστου 35χρονου Στυλιανού Μυρτέμη, ο οποίος έπεσε θύμα κακουργηματικών παραβάσεων και ως εργαζόμενος έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε αφύλακτο φρεάτιο στον Πειραιά, ανέθεσε στον επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιο Κούγια και στους συνεργάτες του γραφείου μας τη νομική αντιμετώπιση αυτού του εγκλήματος και έδωσε την εντολή όπως στραφούμε εναντίον οιουδήποτε υπευθύνου, τόσο στα ποινικά, όσο και στα πολιτικά αλλά και στα διοικητικά δικαστήρια», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Όπως μας έγινε γνωστό, σήμερα οδηγούνται στην Εισαγγελία Πειραιώς οι υπεύθυνοι αυτού του εγκλήματος και αμέσως μόλις απολογηθούν, θα δηλώσουμε ότι παριστάμεθα προς υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ όλων των συγγενών του θύματος και θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας».

Πώς έγινε η τραγωδία στον Πειραιά

Οι διασώστες έδωσαν τεράστια μάχη για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα από το βαθύ φρεάτιο στο οποίο είχε πέσει, και είχε καταπλακωθεί από πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του στην οποία συμμετείχαν πυροσβέστες και μέλη της 1ης ΕΜΑΚ, κράτησε περισσότερες από τρεις ώρες. Αμέσως μετά την ανάσυρση του άτυχου άνδρα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από το σημείο, όμως, ήταν ήδη αργά καθώς το μοιραίο είχε ήδη γίνει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο γίνονταν εργασίες, με το εν λόγω φρεάτιο να είναι αρκετά παλιό και να έχει βάθος άνω των επτά μέτρων. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ ο 35χρονος πραγματοποιούσε εργασίες, υποχώρησε το έδαφος με αποτέλεσμα να βρεθεί στον πάτο του φρεατίου καταπλακωμένος από χώμα και πέτρες.