ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Μπίρμπας στο Newsbomb.gr: «Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν για την ιστορία της παράταξης»

Δημήτρης Μπίρμπας στο Newsbomb.gr: «Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν για την ιστορία της παράταξης»

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο Δημήτρης Μπίρμπας, υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» και πρώην δήμαρχος της πόλης μίλησε στο Newsbomb.gr για την υποψηφιοότητα του.

Λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, ο Δημήτρης Μπίρμπας, υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» και πρώην δήμαρχος της πόλης μίλησε στο Newsbomb.gr για την υποψηφιοότητα του.

«Ζητάμε την ψήφο των πολιτών για την ιστορία μας ως παράταξη που έχει ρίζες στην περίοδο του ιστορικού δημάρχου της πόλης μας του Σταύρου Μαυροθαλασσίτη και είναι συνέχεια της παράταξης με το ίδιο όνομα με δήμαρχο τον Γιάννη Μηστακοπουλο που άλλαξε τη μορφή της πόλης με βάση το δικό μας έργο που η σημερινή διοίκηση δεν έχει καταφέρει ακόμα να διορθώσει τη σταση μας ως αντιπολίτευση με βάση την αρχή μας ότι εχθροί μας είναι τα προβλήματα της πόλης και οι πολιτικές που τα δημιουργούν και όχι οι αντίπαλες παρατάξεις», ανέφερε στο Newsbomb.gr αρχικά ο πρώην δήμαρχος της πόλης και εκ νέου υποψήφιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Δημήτρης Μπίρμπας.

«Για το πρόγραμμα μας που αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη απάντηση στα προβλήματα και στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η πόλη (κλιματική αλλαγή, πράσινη μετάβαση κ.α.)», τόνισε στο Newsbomb.gr.

«Την πόλη την διοίκησαν τρεις παρατάξεις από το 2010 μέχρι σήμερα με τις ίδιες ομάδες. Στην μία παράταξη το 2010-2014 ο υπαρχηγός έγινε αρχηγός με την ίδια ηγετική ομάδα, εμείς είμαστε η “Ανάπλαση” το 2014-2019 και η σημερινή διοίκηση 2019-2023 με τον κύριο Γκίκα. Είναι δεδομένα τα συστήματα που έχουν διοικήσει την πόλη. Εμείς καλούμε τους πολίτες να σκεφτούν “πότε είναι καλύτερη η λειτουργία της πόλης” και ανάλογα να κρίνουν», τόνισε ο κ. Μπίρμπας.