ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: «Είναι ψέματα ότι πλήρωσαν την κηδεία» - Καταπέλτης η αδελφή της άτυχης 50χρονης

Μεσολόγγι: «Είναι ψέματα ότι πλήρωσαν την κηδεία» - Καταπέλτης η αδελφή της άτυχης 50χρονης

Η 50χρονη καθαρίστρια στο Μεσολόγγι έχασε τη ζωή της όταν τη διαμέλισε μηχανή κρέατος 

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στο Μεσολόγγι από τον φριχτό θάνατο μίας γυναίκας, η οποία διαμελίστηκε από κρεατομηχανή.

Στον Alpha μίλησε η αδελφή του θύματος, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της οικογένειας του κρεοπώλη πως ανέλαβαν τα έξοδα της κηδείας της 50χρονης.

«Την αδελφή μου την γνώριζαν όλοι. Ήταν με το χαμόγελο, έτρεχε για το μεροκάματο για να μεγαλώσει τα παιδιά. Αυτό που με στενοχωρεί είναι οτι κανένας από την οικογένεια για την οποία εργαζόταν η αδελφή μου δεν πήρε ένα τηλέφωνο, να μας πουν "είμαστε εδώ", έστω και ψέματα. Μόνο ένα λουλούδι στην κηδεία της. Είναι ψέματα ότι ανέλαβαν τα εξόδα της κηδείας της. Εγώ και τα αδέλφια μου πληρώσαμε. Υπάρχουν αποδείξεις. Δεν έχω λόγια, ντρέπομαι για αυτά που λένε», λέει χαρακτηριστικά.

Η κα Μαρία προσθέτει «Ο μόνος που βρέθηκε κοντά στην οικογένειά μου και τα παιδιά της αδελφής μου ήταν ένα παιδάκι που δεν ζεί, που δεν υπάρχει στη ζωή. Λέγεται "Βασίλης Πλούμης" και έχει ένα εργαστήριο εδώ στο Μεσολόγγι. Αυτό το παιδί μας στήριζει. Έχει χάσει τη ζωή του 16 ετών κι αυτό το παιδί προσφέρει σε μας τη βοήθεια, το εργαστήρι του. Η μητέρα του είναι ψυχολόγος και μας στηρίζει».

Μιλώντας για την αδελφή της και τη ζωή της στην Ελλάδα αναφέρει: «Η αδερφή μου ήρθε εδώ και δύο χρόνια. Δούλεψε ένα μήνα σε αυτήν τη δουλειά. Ήρθαμε στην Ελλάδα για να δουλέψουμε. Κάθονται και λένε αυτά τα πράγματα. Είχε πάει με την 18χρονη κόρη της εκείνη τη μέρα στη δουλειά. Πήγε να τη βοηθήσει. Ήταν μπροστά. Είδε τη μητέρα της…ένα φρικτό θάνατο. Δεν πρόκειται ποτέ να το ξεπεράσει στη ζωή της. Είναι πολύ σκληρό για ένα παιδί. Προσπαθούμε όλοι να την στηρίξουμε γιατί εμάς έχει».

Σχετικά με όσα έχει πει ο πατέρας του κρεοπώλη, η αδελφή του θύματος απάντησε: «Μου είπε η ανιψιά μου, ότι άκουσε μόνο μία φωνή, ένα “ωχ”. Έτρεξε να δει την μητέρα της και εκείνη τη στιγμή την είδε καρφωμένη στο μηχάνημα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Βγήκε έξω και ζήταγε βοήθεια. Με πήρε τηλέφωνο και ζήταγε βοήθεια και έτρεξα.

Δεν κουνιόταν, δεν μιλούσε. Είχε πεθάνει επί τόπου».

Η εκδοχή του πατέρα του κρεοπώλη

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πατέρας του κρεοπώλη υποστήριξε πως η άτυχη γυναίκα δεν διαμελίστηκε.

«Η γυναίκα πήγε να καθαρίσει τη μηχανή με την οποία ανακατεύουμε το κρέας, όταν του ρίχνουμε καρυκεύματα. Από ότι φαίνεται την έβαλε σε λειτουργία για να την καθαρίσει λίγο καλύτερα. Όπως ήταν σκυμμένη εγκλωβίστηκε το κεφάλι της και το χέρι της και της έκανε ζημιά στον αυχένα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Είμαστε συγκλονισμένοι. Ήταν μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που είχε ανάγκη και περνούσε δύσκολα. Την είχαμε στο μαγαζί δοκιμαστικά. Καλύψαμε όλα τα έξοδα της κηδείας της και έχουμε προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για να στηριχθούν τα δύο της παιδιά. Θα είμαστε στο πλευρό τους», κατέληξε.