ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοδιοικητικές Εκλογές - Βαγγέλης Κατάρας στο Newsbomb.gr: «Θα αγωνιστώ για ένα δήμο πιο σύγχρονο»

Αυτοδιοικητικές Εκλογές - Βαγγέλης Κατάρας στο Newsbomb.gr: «Θα αγωνιστώ για ένα δήμο πιο σύγχρονο»

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Λίγο πριν «ανοίξουν» oι κάλπες της Κυριακής 8 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αχαρνών, με την παράταξη «Αχαρνές - Υπερήφανος Δήμος», Βαγγέλης Κατάρας - Καραφάκης παραχώρησε δηλώσεις στο Newsbomb.gr

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αχαρνών, με την παράταξη «Αχαρνές - Υπερήφανος Δήμος», Βαγγέλης Κατάρας - Καραφάκης παραχώρησε δηλώσεις στο Newsbomb.gr λίγο πριν «ανοίξουν» oι κάλπες της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

«Κατεβαίνω με τον συνδυασμό "Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος" με τον Σπύρο τον Βρεττό γιατί επιτέλους μετά από πολλά χρόνια έχουμε έναν δήμαρχο που ενδιαφέρεται για την πόλη μας και κάνει έργα σε κάθε γειτονιά», ανέφερε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αχαρνών, με την παράταξη Αχαρνές - Υπερήφανος Δήμος, Βαγγέλης Κατάρας - Καραφάκης μιλώντας στην κάμερα του Newsbomb.gr.

«Είμαι νέος, έχω διάθεση, πάθος, γνώσεις και φρέσκιες ιδέες για να διεκδικήσω το καλύτερο για τους συνδημότες μου», πρόσθεσε.

«Ζήτω τη στήριξη των πολιτών την Κυριακή διότι όπως έπραξα ως ενεργό μέλος της κοινωνίας θέλω να πράξω και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Θα αγωνιστώ για ένα δήμο πιο σύγχρονο και πιο ανθρώπινο», κατέληξε.