ΕΛΛΑΔΑ

Το Newsbomb.gr στην πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ που μοιράζει κέρδη για μια 10ετία

Το Newsbomb.gr στην πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ που μοιράζει κέρδη για μια 10ετία
Newsbomb.gr

Τo βράδυ του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου το Newsbomb.gr βρέθηκε στο στούντιο του ΟΠΑΠ στα Σπάτα Αττικής και παρακολούθησε ζωντανά την πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ.

Το ΛΟΤΤΟ, που ήρθε στην Ελλάδα πριν από 33 χρόνια, το 1990 άλλαξε και μοιράζει πλέον στον πρώτο νικητή κέρδη για μία ολόκληρη δεκαετία. Συγκεκριμένα σε κάθε κλήρωση, όσοι προβλέπουν σωστά και τους 6 αριθμούς θα κερδίζουν έως και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια. Τα κέρδη που μοιράζει το ΛΟΤΤΟ δεν σταματούν εκεί, καθώς κάθε μήνα θα κάνουν είσπραξη και όσοι κάνουν 5 σωστές προβλέψεις αριθμών κερδίζοντας 1.000 ευρώ για ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΛΟΤΤΟ χαρίζει κέρδη και στις μικρότερες κατηγορίες καθώς ακόμα και με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών οι παίκτες κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς κερδίζουν 2 ευρώ. Ωστόσο, για πρώτη φορά όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ.

387345226_7350821251613556_5893404297739255627_n.jpg
Η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ γίνεται πάντα παρουσία της Ανεξάρτητης Επιτροπής Κληρώσεων, που ορίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Το βράδυ του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής επέβλεψε την προβλεπόμενη διαδικασία ελέγχου πριν από την κλήρωση.Newsbomb.gr / Γκολέμη Αναστασία Βασιλική

Το μεγάλο έπαθλο του νέου ΛΟΤΤΟ ανέρχεται συνολικά σε 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ μέχρι σήμερα το ποσό της 1ης κατηγορίας ξεκινούσε από 300.000 ευρώ και αυξανόταν με κάθε τζακ ποτ.

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, έχοντας στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής αριθμών. Επιπλέον, με το ίδιο δελτίο μπορούν να πάρουν μέρος σε συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

Δείτε στη Gallery που ακολουθεί εικόνες από την πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ:

To Newsbomb.gr στην πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ

Τo βράδυ του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου το Newsbomb.gr βρέθηκε στο στούντιο του ΟΠΑΠ στα Σπάτα Αττικής και παρακολούθησε ζωντανά την πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ.

Η Head of Product - Draw Based Games του ΟΠΑΠ, Μαριάννα Σαρέλλη, μίλησε στην κάμερα του Newsbomb.gr για το νέο ΛΟΤΤΟ: «Είναι Σάββατο 7 Οκτωβρίου, είναι λίγα λεπτά πριν τις 22:00 και σε λίγο θα ξεκινήσει η κλήρωση για το νέο ΛΟΤΤΟ. Το ΛΟΤΤΟ είναι το πιο ιστορικό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, το πρώτο παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ στην Ελλάδα από το 1990. Το ΛΟΤΤΟ αλλάζει σε παιχνίδι μηνιαίων καταβολών, έτσι ο νικητής με 6 σωστές προβλέψεις θα κερδίζει 10.000 ευρώ για 10 χρόνια. Επιπλέον, και ο νικητής της δεύτερης κατηγορίας, με 5 σωστές προβλέψεις, θα κερδίζει 1.000 ευρώ το μήνα για 12 μήνες».

«Είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή που κάνει το παιχνίδι έπειτα από 30 χρόνια στην αγορά. Οι αλλαγές αυτές είναι μία διεθνής πρακτική σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπου όλες οι λοταρίες παρέχουν τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίζουν μηνιαίες καταβολές. Υπάρχει κόσμος που προτιμά τις μηνιαίες καταβολές. Το παλιό ΛΟΤΤΟ ξεκινούσε από τις 300.000 ευρώ και για να φτάσει στο 1.200.000 ευρώ έπρεπε να κάνει 25 συνεχόμενες κληρώσεις με ΤΖΑΚΠΟΤ. Τώρα δίνει 1.200.000 ευρώ σε κάθε κλήρωση», ανέφερε η κυρία Μαριάννα Σαρέλλη μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Η Head of Product του ΟΠΑΠ, Μαριάννα Σαρέλλη.jpg
Η Head of Product - Draw Based Games του ΟΠΑΠ, Μαριάννα ΣαρέλληNewsbomb.gr / Γκολέμη Αναστασία Βασιλική

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Οι κληρώσεις του ΛΟΤΤΟ πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00, και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Οι παίκτες πάντως μπορούν να παρακολουθήσουν και δια ζώσης την κλήρωση καλώντας τουλάχιστον μία ημέρα πριν στον αριθμό: 210 5798888.

Πάρις Λύκος.
O παρουσιαστής του ΛΟΤΤΟ Πάρις Λύκος.