ΕΛΛΑΔΑ

Μπέος για Κασσελάκη: «Εάν η Δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, να παρέμβει και στις δικές του»

Μπέος για Κασσελάκη: «Εάν η Δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, να παρέμβει και στις δικές του»

Ο Αχιλλές Μπέος σχολίασε το σάλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα δήλωσε για τον Στέφανος Κασσελάκη, μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος στον ΑΝΤ1.

«Εάν η Δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει μετά και στις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου έπειτα κι από την επανεκλογή του το βράδυ της Κυριακής

«Αυτό που είπα εγώ, αφορά αποκλειστικά τον Κασσελάκη», είπε στη συνέχεια ενώ ανέφερε πως «εάν κάποιοι προσβλήθηκαν με τη λέξη π...δες, τότε την παίρνω πίσω».

Δώρα Αυγέρη για Αχιλλέα Μπέο: «Σκοταδιστικές αναφορές - Περιμένουμε παρέμβαση της Δικαιοσύνης»

Τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη σχολίασε και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να καταδικαστούν δια στόματος του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού εκπροσώπου. «Αναμένω απάντηση από την κυβέρνηση σε όλα αυτά τα άθλια που ξεστόμισε ο κ. Μπέος. Για το αν τα καταδικάζει ο πρωθυπουργός ή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος».

Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να υπάρξει και κάποια παρέμβαση από τη Δικαιοσύνη ενώ σημείωσε ότι εν όψει και του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών θα πρέπει να τοποθετηθεί επί του θέματος και ο Κώστας Αγοραστός. «Περιμένουμε και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Είναι ξεκάθαρα ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπαγγέλτως. Τις άθλιες, ρατσιστικές, ομοφοβικές, σκοταδιστικές αναφορές του Αχιλλέα Μπέου περιμένω να καταδικάσει και ο κ. Αγοραστός».