ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Άνδρας έπεσε στο κενό πίσω από στάση λεωφορείου - Τραυματίστηκε σοβαρά

Ηράκλειο: Άνδρας έπεσε στο κενό πίσω από στάση λεωφορείου - Τραυματίστηκε σοβαρά
EUROKINISSI / Φωτογραφεία αρχείου

Άνδρας έπεσε στο κενό που βρίσκεται πίσω από στάση λεωφορείου και υπέστη σοβαρά τραύματα στο Ηράκλειο

Καταγγελία για τραυματισμό δημότη βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη Λαϊκή Συσπείρωση Αρχανών-Αστερουσίων.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο άνδρας περίμενε το λεωφορείο στη στάση της διακλάδωσης Αγίων Παρασκιών - Μελεσσών, ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό που βρίσκεται πίσω από τη στάση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της καταγγελίας:

«Την Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, μόλις μία μέρα μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ένας συνδημότης μας, κάτοικος Αγίων Παρασκιών, ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση της διακλάδωσης Αγίων Παρασκιών - Μελεσσών, ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την στάση, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά και σοβαρά τραύματα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται, το ύψος εκεί φτάνει τα πέντε μέτρα.

Η στάση λεωφορείου βρίσκεται εκεί από το 2007 και καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες άτομα όλων των ηλικιών, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αρχανών-Αστερουσίων, για ακόμα μία φορά, τονίζει ότι η ασφάλεια όλων των κατοίκων πρέπει να είναι πρωταρχική υποχρέωση του Δήμου, της Περιφέρειας και συνολικά του κράτους από πάσης φύσεως κινδύνους.

Απαιτούμε άμεσα η Δημοτική Αρχή να πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται, προχωρώντας στην κατασκευή προστατευτικού στηθαίου, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια ή άλλου τύπου ατυχήματα»