ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Γονείς επιτέθηκαν σε μαθητές μετά το σχόλασμα σχολείου – Τραυματίστηκε 16χρονος

Λαμία: Γονείς επιτέθηκαν σε μαθητές μετά το σχόλασμα σχολείου – Τραυματίστηκε 16χρονος

Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία! - Γονείς παιδιών επιτέθηκαν σε μαθητές που είχαν τσακωθεί τα δικά τους παιδιά

Ένα ακόμη επεισόδιο με συμπλοκή είχαμε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (12/10) στη Λαμία.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, μαθητές που είχαν σχολάσει και κατέβαιναν την οδό Υψηλάντη, δέχτηκαν επίθεση από γονείς, λίγο πιο πάνω από την «Άνοιξη».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η συμπλοκή ήταν σύντομη και οι δράστες είναι γονείς άλλων παιδιών τα οποία στο παρελθόν είχαν δεχτεί επίθεση από τους συγκεκριμένους μαθητές.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν έναν 16χρονο μαθητή ο οποίος ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο.

Όπως ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς δέχτηκε αναίτια επίθεση από ενήλικες οι οποίοι πριν είχαν επιτεθεί και σε άλλους μαθητές που προπορευόταν.

Το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά βίας μεταξύ νεαρών ατόμων στη Λαμία έχουν αυξηθεί ανησυχητικά, όταν μάλιστα εμπλέκονται και ανήλικοι μαθητές. Τώρα βλέπουμε να μπαίνουν στο χορό και οι γονείς.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (6/10), είχαμε συμπλοκή περίπου 30 ατόμων σε πεζόδρομο της πλατείας Λαού. Ένας νεαρός έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ ο οποίος είχε πάνω του μαχαίρι και γκλοπ!

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στη Σάμο: Εξαφάνιση 25χρονου από το Καρλόβασι - Είχε πάρει το πλοίο για Πειραιά

Κηφισιά: Στιγμές τρόμου μέρα μεσημέρι για ηλικιωμένη – Την έδεσαν και άρπαξαν πάνω από 25.000 ευρώ

Κιλκίς: Τους τσάκωσαν με 400 λίτρα νοθευμένο λάδι – Δύο συλλήψεις