ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ελεύθερος ο Παναγιώτης Λιαδέλης για το επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από μπαρ

Βόλος: Ελεύθερος ο Παναγιώτης Λιαδέλης για το επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από μπαρ

Έπειτα από την απολογία του για το σοβαρό επεισόδιο στο Βόλο, ο Παναγιώτης Λιαδέλης αφέθηκε ελεύθερος.

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης για την εμπλοκή του σε επεισόδιο με πυροβολισμούς και τον καυγά που ακολούθησε έξω από μπαρ στο Βόλο.

Μαζί του αφέθηκαν ελεύθεροι και τα άλλα 7 άτομα που συνελήφθησαν για το περιστατικό, μεταξύ άλλων και ο γιος του Παναγιώτη Λιαδέλη, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτική και εισαγγελέα.

«Όλοι ελεύθεροι, όλα καλά», είπε ο δικηγόρος των συλληφθέντων, Γιάννης Καραγκιόζος, στο Star.

Πως έγινε το περιστατικό

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν δύο Αλβανικής καταγωγής θαμώνες του μπαρ, διαπληκτίστηκαν με άλλον θαμώνα, επίσης Αλβανικής καταγωγής.

Οι δύο Αλβανοί έφυγαν από το σημείο με το περιστατικό εκείνη την ώρα να θεωρείται λήξαν, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν. Άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν οι θαμώνες του μπαρ και περαστικοί.

Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, τους κυνήγησαν όμως, έξι καταστηματάρχες της περιοχής, που φέρονται να χειροδίκησαν εναντίον τους. Ο ένας εκ των δύο μάλιστα, φέρεται να τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που πέρασαν χειροπέδες στους εμπλεκομένους στο επεισόδιο, μεταξύ των οποίων και στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα.