ΕΛΛΑΔΑ

Φως στο Τούνελ: Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία Γκολφίνου – «Το πτώμα δεν είχε καεί στο αυτοκίνητο»

nikolouli
MEGA

Μάρτυρας είπε ότι ένα ζευγάρι σε μαύρο τζιπ το οποίο κινούνταν στην περιοχή και οι οποίοι φαίνονταν αναστατωμένοι.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μία σημαντική μαρτυρία ο οποίος ήταν παρών τη νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου, κατά την οποία ο Σάκης Γκολφίνος δολοφονήθηκε κοντά στο αυτοκίνητό του.

Όπως είπε, είδε ένα ζευγάρι σε μαύρο τζιπ το οποίο κινούνταν στην περιοχή και οι οποίοι φαίνονταν αναστατωμένοι.

Άλλος μάρτυρας που μίλησε στο «Τούνελ», ο οποίος παρέλαβε το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία, υπογράμμισε πως, κατά την εκτίμησή του, ο Σάκης Γκολφίνος απανθρακώθηκε εκτός του αυτοκινήτου του και όχι μέσα σε αυτό.

«Πήραμε την κλήση, πήγαμε αργότερα εμείς, γιατί υπήρχε πτώμα. Τελικά πήγαμε να το παραλάβουμε. Εμείς είμαστε στον τομέα κοντά στην Πάτρα και εκεί που πήγαμε ήταν δύσβατο το σημείο. Δεν μπορέσαμε να πάμε με το ασθενοφόρο μέχρι εκεί πέρα. Πήγαμε με τα πόδια. Το παραλάβαμε το πτώμα και για να βγούμε έξω χρειαστήκαμε συνδρομή και από την πυροσβεστική και από την αστυνομία».

«Αυτό μας έκανε εντύπωση είναι το πως πήγε το αυτοκίνητο σε αυτό το σημείο… Και αυτό που θέλω να πω είναι πως επειδή έχω πάρει κι άλλα περιστατικά, κι άλλο απανθρακωμένο πτώμα σε τέτοιο βαθμό που ήταν μέσα σε αυτοκίνητο (…). Αυτοί που καίγονται μέσα στο αυτοκίνητο, βλέπεις κεφάλι. Βλέπεις έναν όρθιο στύλο. Κι αν χρειαστείς να τον βγάλεις, δεν μπορείς να το πιάσεις εκείνη την ώρα γιατί οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές, αλλά αν χρειαστεί να τον βγάλεις όταν έχει παγώσει μένει το μισό σώμα μέσα, δηλαδή ο ιστός (…). Αυτό το πτώμα που πήραμε εμείς δεν είχε καεί μέσα στο αμάξι, αλλά είχε καεί έξω και είχαν καεί τα άκρα του. Όλο το υπόλοιπο σώμα ήταν ομοιόμορφα καμένο. Ήταν μαυρισμένο πολύ το σώμα του, πιθανόν να μην φορούσε ρούχα».