ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Η 27χρονη για τον 56χρονο που την πυροβόλησε - «Τον συγχωρούσα, πίστευα πως θα αλλάξει»

Θεσσαλονίκη: Η 27χρονη για τον 56χρονο που την πυροβόλησε - «Τον συγχωρούσα, πίστευα πως θα αλλάξει»
GLOMEX

Η 27χρονη Χριστίνα Ιορδανίδου από τη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτει τι έγινε λίγα λεπτά πριν την πυροβολήσει ο 56χρονος πρώην σύντροφός της ενώ αναφέρει ότι τον είχε συγχωρέσει αρκετές φορές στο παρελθόν που είχε γίνει βίαιος μαζί της.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 56χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και να πυροβολήσει την 27χρονη σύντροφό του όταν του είπε ότι θέλει να χωρίσουν.

Η Χριστίνα Ιορδανίδου, η κοπέλα που παραλίγο να χάσει τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της, όταν προσπάθησε να τη σκοτώσει, μίλησε στο MEGA εξηγώντας το χρονικό της επίθεσης που δέχθηκε από τον 56χρονο αλλά και το πώς είναι σήμερα.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο άνδρας, ακόμα και μέσα από τα κρατητήρια, την πήρε τηλέφωνο προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

«Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τα κρατητήρια. Μου είπε πως έβαλε το όπλο στο δικό του κεφάλι και όχι στο δικό μου. Είχαμε σχέση τρία χρόνια, με είχε χτυπήσει και είχε πάντα νεύρα. Δεν έφευγα γιατί τον συγχωρούσα και πίστευα πως θα αλλάξει. Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε και την Τετάρτη ήρθε από το σπίτι μου. Του ζήτησα τα χρήματα που μου χρωστούσε και μου είπε να πάνε να τα πάρουμε. Οδηγούσα εγώ γιατί εκείνος ήταν μεθυσμένος. Μου είπε να πάω από τον χωματόδρομο και εκεί βγάζει το μαξιλάρι και το όπλο και μου λέει ‘’Λυπάμαι δεν ήθελα να τελειώσει έτσι αυτή η σχέση’’», είπε αρχικά.

«Του γύρισα το όπλο και ακούστηκε το ”μπαμ”. Ξαναόπλισε αλλά δεν ξέρω πού χτύπησε η σφαίρα, ήμουν πολύ ταραγμένη. Έπεσε το όπλο κάτω και το κλώτσησα. Εκεί μου έπιασε την τσάντα και πήγε να με πνίξει και μετά με έπιασε από τον σβέρκο και φώναζα. Ακούστηκαν φωνές απέξω επειδή εργαζόντουσαν κάποιοι και μου είπε να φύγω. Σκέφτηκα πως εάν προχωρήσω, θα με σκοτώσει. Σταμάτησα και βγήκα έξω, πήγα στα παιδιά που είχα δει και εκείνοι κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ», πρόσθεσε.