ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Έγινε η απενεργοποίηση της βόμβας - Δείτε εικόνες από drone

Γλυφάδα: Έγινε η απενεργοποίηση της βόμβας - Δείτε εικόνες από drone
Intime News

Γλυφάδα: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η απενεργοποίηση της βόμβας του Β` Παγκοσμίου Πολέμου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απενεργοποίησης της βόμβας του Β` Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε στην Γλυφάδα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Πέμπτης.

Δείτε στο βίντεο του ΣΚΑΪ βίντεο από την στιγμή που απενεργοποίησης της βόμβα:

Καρέ - καρέ η επιχείρηση εκκένωσης των κατοίκων

Tέσσερις πολυκατοικίες στην οδό Ευρυάλης, εκκενώθηκαν πριν αρχίσει η επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου που βρέθηκε στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στο σημείο με τον φωτορεπόρτερ Χάρη Γκίκα και μεταδίδει καρέ - καρέ την επιχείρηση:

Ανάμεσα στους κατοίκους που έπρεπε να εκκενώσουν βρίσκεται και ένας άνδρας με αναπνευστικά προβλήματα. Η σύζυγός του μιλώντας στην κάμερα του Newsbomb.gr ανέφερε ότι για τη μεταφορά του άνδρα απαιτήθηκε ασθενοφόρο το οποίο κλήθηκε να πληρώσει η ίδια.

Η οδός Ευρυάλης στη Γλυφάδα, συνορεύει με την περίφραξη του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού, όπου κατά τη διάρκεια εργασιών βρέθηκε η βόμβα.

Σημειώνεται ότι από τις 9:30 έως τις 11:30 το πρωί θα παραμείνει κλειστή η Λεωφόρος Ποσειδώνος, και στα δύο ρεύματα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ειδική επιχείρηση, από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, για την εξουδετέρωση βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εντοπίστηκε στην περιοχή της Γλυφάδας, μετά από εργασίες.

Για τους κατοίκους της συγκεκριμένης οδού ζητήθηκε από χθες το βράδυ (25/10) να απομακρύνουν τα οχήματα τους, ενώ έχει ζητηθεί στους κατοίκους από την Αστυνομία σήμερα μέχρι και τις 9:00 η ώρα που θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εξουδετέρωσης της συγκεκριμένης βόμβας να αποχωρήσουν από τα σπίτια τους.

Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα. Στην ίδια οδό θα ισχύσει επίσης απαγόρευση στάθμευσης από τις 9 απόψε, 25 του μηνός, μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 26ης. Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων, των ΚΤΕΛ και του Τραμ.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Καρέ - καρέ η εξουδετέρωση βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου - Κλειστή η Ποσειδώνος

Γλυφάδα: Αυτή είναι η βόμβα που βρέθηκε - Κλειστή η Ποσειδώνος

Τρίπολη: Συνελήφθησαν ανήλικοι για απόπειρα κλοπής σε βάρος συμμαθητή τους