ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Ηράκλειο: Κλείνει ο σταθμός του ΗΣΑΠ λόγω συγκετρώσεων - Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ

Νέο Ηράκλειο: Κλείνει ο σταθμός του ΗΣΑΠ λόγω συγκετρώσεων - Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ

Κλειστός σήμερα μετά τις 14:00 ο σταθμός της Γραμμής 1 του Μετρό  στο Νέο Ηράκλειο λόγω συγκεντρώσεων 

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός «Ηράκλειο» της Γραμμής 1 του Μετρό την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση ενώ ο σταθμός θα επαναλειτουργήσει με νεότερη εντολή της αστυνομίας.

«Σας ενημερώνουμε, πως με εντολή της ΕΛ.ΑΣ την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023 ο σταθμός “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” στη Γραμμή 1 του Μετρό θα κλείσει στις 2 το μεσημέρι και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Ο σταθμός θα επαναλειτουργήσει με νεότερη εντολή της ΕΛ.ΑΣ», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ.

Το έκτακτο μέτρο της Αστυνομίας εκδόθηκε με φόντο την προγραμματισμένη συγκέντρωση για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, η οποία θα ξεκινήσει στις 18:00.

Στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός τα τελευταία 24ωρα και μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις υψηλόβαθμων στελεχών αποφασίστηκε από νωρίς το πρωί να υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία στην περιοχή.

ΜΑΤ, ΔΡΑΣΗ, ΟΠΚΕ και drones θα συμμετέχουν στα μέτρα ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια και φυσικά να αποτραπεί να πλησιάσει η μια συγκέντρωση την άλλη.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση στο Νέο Ηράκλειο είναι ήδη έκρυθμη μετά από τον σοβαρό τραυματισμό μιας 16χρονης που εντοπίστηκε τραυματισμένη κατά τη διάρκεια επεισοδίων.