ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τον «νταή» που βρίζει γυναίκα οδηγό και κλωτσάει το αυτοκίνητό της [vid]

Σάλος με τον «νταή» που βρίζει γυναίκα οδηγό και κλωτσάει το αυτοκίνητό της [vid]

Ο ίδιος δίνει τη δική του εκδοχή και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον του χρήστη που διακίνησε το βίντεο στο διαδίκτυο

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει βίντεο που διακινήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει έναν οδηγό με πολλά νεύρα να φωνάζει σε γυναίκα οδηγό άλλου οχήματος σε κεντρικό δρόμο στο Γουδή.

Τι συνέβη

Στο πρώτο καρέ του βίντεο φαίνεται ένας διανομέας και μία γυναίκα να παρακολουθούν όσα συμβαίνουν. Ο νεαρός έχει βγει από το αυτοκίνητό του, με σφιγμένες γροθιές και κοιτάει την οδηγό.

Εκτός από χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον της, ο άνδρας φαίνεται να χτυπάει την γυναίκα στο αριστερό χέρι, ενώ αμέσως ο τόνος της φωνής του ανεβαίνει, προς εκφοβισμό και στη συνέχεια την χλευάζει.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι οι αυτόπτες μάρτυρες δεν αντέδρασαν καθόλου σε όσα φριχτά συνέβησαν. Αφότου οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί σταμάτησαν, ο διάλογος συνεχίστηκε με τη γυναίκα να του λέει να μείνει στο σημείο για να καλέσει την αστυνομία.

-Μείνε εδώ! Αν είσαι άντρας μείνε εδώ να φωνάξω την αστυνομία.

-Φώναξέ την.

-Είσαι;

-Ναι.

-Ωραία, μείνε εδώ.

-Θα σου κάνω μήνυση και θα πάω μέσα.

-Θα σου πω εγώ…

-Πάρε!

Στο τέλος του βίντεο ο νεαρός μπαίνει στο δικό του αυτοκίνητο, ενώ οι εικόνες έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Κλωτσάει το αυτοκίνητο μίας γυναίκας, την βρίζει χυδαία, την χτυπάει και στη συνέχεια την ειρωνεύεται και φεύγει, παραμένοντας ατιμώρητος.

Τι λέει ο οδηγός

Ο νεαρός περιγράφοντας την δική του εκδοχή για το συμβάν λέει: «Ήμουν παρκαρισμένος και ξεπαρκάρω και ακούω από πίσω μου κόρνες, βρισιές, χειρονομίες και να συνεχίζουνε αυτά για 40-50 μέτρα, βρισιές δηλαδή, χυδαία πράγματα, για μάνες, για σπίτια, για τα πάντα. Εγώ τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά δει ούτε έχω ξανά ακούσει ούτε έχω τσακωθεί ποτέ.

»Η συγκεκριμένη δεν ξέρω, θεώρησε ότι έπρεπε να την περιμένω να με προσπεράσει. Σιγά πήγαινε και αυτή, δεν έτρεχε. Με το που βγαίνει το αμάξι μου στο δρόμο και ήταν ακριβώς από πίσω μου, δεν τρακάραμε, δεν έγινε κάτι, ξεκίνησε να μου λέει ρε μ… δεν με βλέπεις, έβριζε. Αυτά αν υπάρχουν κάμερες μπορείτε να τα δείτε.

»Εκείνη τη στιγμή εξοργίστηκα, μου ”γύρισαν τα μάτια”. Δεν μπορεί να βρίζει την οικογένειά μου. Έγινε αυτό που βλέπετε στο βίντεο και μετά το βίντεο συνεχίζει, βγαίνει έξω, μου κλωτσάει τον προφυλακτήρα και έρχεται κατά πάνω μου και εγώ για να μην πιαστώ στα χέρια μαζί της, μπήκα στο αμάξι μου και έφυγα.

»Δεν την χτυπάω αυτήν ούτε ερχόμαστε σε επαφή, ούτε τη χτυπάω, ούτε σημάδια έχει. Ναι, ότι την έβρισα, την έβρισα. Ούτε στο χέρι υπάρχει επαφή. Με το πόδι μου κλωτσάω την πόρτα. Αν βρω ποιος έβαλε το βίντεο, θέλω να κινηθώ νομικά.

»Δεν την γνωρίζω αυτήν. Στο αυτοκίνητο ναι, έριξα μια κλωτσιά γιατί με έβγαλε εκτός εαυτού. Γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος της βίας ούτε τσακώνομαι. Με απειλούνε να με σκοτώσουνε και τέτοια. Χειροδικία δεν υπάρχει σας το λέω ξεκάθαρα. Εκεί το χέρι μου που προεξέχει είναι σαν άμυνα γιατί έκανε κάπως το χέρι της σα γροθιά κάπως, σαν άμυνα αυτή σαν να φοβόταν δεν ξέρω, μπορεί να φοβήθηκε επειδή της μίλησα έντονα».