ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Χρονοπούλου: Αποκαλύφθηκε η ιδιόχειρη διαθήκη της - Ποιους αποφάσισε να στηρίξει

Μαίρη Χρονοπούλου: Αποκαλύφθηκε η ιδιόχειρη διαθήκη της - Ποιους αποφάσισε να στηρίξει

Αποκαλύφθηκε η ιδιόχειρη διαθήκη της Μαίρη Χρονοπούλου

Στις 11 Απριλίου 2019 η Μαίρη Χρονοπούλου έγραψε την ιδιόχειρη διαθήκη της.

Σύμφωνα με την ιδιόχειρη διαθήκη της αείμνηστης ηθοποιού η σορός της ήθελε να μεταφερθεί σε συγκεκριμένο γραφείο τελετών που εδρεύει στην Παιανία. Έπειτα επιθυμούσε η σορός της να μεταφερθεί στην οικία της, βραδινή ώρα και να αναχωρήσει βραδινή ώρα για τη Βουλγαρία όπου θα πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση.

Όπως ανέλυσε η ίδια στο φύλλο χαρτί που άφησε τα έξοδα για την κηδεία ήταν συνολικά 2.800 ευρώ και είχε αφήσει προκαταβολή 500 ευρώ. Έτσι το υπόλοιπο ήταν στα 2.300 ευρώ.

Όταν επιστρέψει η στάχτη της στην Ελλάδα επιθυμούσε να σκορπιστεί στη θάλασσα του Σουνίου.

Εννέα μήνες μετά, Κυριακή 12 Ιανουαρίου η Μαίρη Χρονοπούλου καλεί στο σπίτι της, τον πρώην σύντροφό της, τον Νίκο Σταγόπουλο και τον φίλο της Α. Ανδριανόπουλο μαζί με τη σύντροφό του. Η ίδια ήταν ξαπλωμένη και στο κομοδίνο της βρισκόταν μέσα σε ένα γκρι φάκελο η διαθήκη της. Η ηθοποιός έδωσε τη διαθήκη στον Νίκο Σταγόπουλο και του ζήτησε να τη φωτογραφήσει. Ο ίδιος φωτογράφησε την πρώτη από τις δύο σελίδες αλλά γνωρίζει το περιεχόμενο της δεύτερης σελίδας.

Έτσι λοιπόν στη δεύτερη σελίδα έγραφε ότι η ηθοποιός ήθελε να στηρίξει την Άννα Φόνσου με το σπίτι του ηθοποιού, τον Σπύρο Μπιμπίλα με το ΣΕΗ και την Εριέττα Κούρκουλου με το φιλοζωικό σωματείο.