ΕΛΛΑΔΑ

Κόντεψε να χάσει το σπίτι του για 22.000 ευρώ: Πώς η ρύθμιση του δανείου εξελίχθηκε σε Γολγοθά

Κόντεψε να χάσει το σπίτι του για 22.000 ευρώ: Πώς η ρύθμιση του δανείου εξελίχθηκε σε Γολγοθά

Στο παρά πέντε γλίτωσε το σπίτι του από πλειστηριασμό ένας πολίτης – Πώς το έσωσε τελευταία στιγμή

Τελευταία στιγμή κατάφερε ένας πολίτης να σώσει το σπίτι του, λίγο πριν βγει σε πλειστηριασμό.

Ο οφειλέτης χρωστούσε 22.000 ευρώ, ωστόσο η εταιρεία διαχείρισης επέμενε ότι χρωστούσε 62.000 ευρώ! Η δικηγόρος του μίλησε στο OPEN για την υπόθεση. «Τους λέγαμε από πού προκύπτει αυτό το ποσό, μας έλεγαν δεν ξέρουμε, το βλέπουμε στα συστήματα», ανέφερε αρχικά η δικηγόρος.

Η δικηγόρος κατάφερε μετά από τις αλλεπάλληλες καταγγελίες να ρυθμίσει το ύψος του χρέους του (22.000 ευρώ), ωστόσο ο Γολγοθάς του δεν τελείωσε εκεί.

Ο πολίτης αφού κατέβαλε την προκαταβολή των 2.000 ευρώ που είχε συμφωνηθεί για να σταματήσει ο πλειστηριασμός μετέβη στο τραπεζικό κατάστημα που του είχε υποδείξει η διαχειρίστρια εταιρεία προκειμένου να υπογράψει τα συμβατικά, αλλά διαπίστωσε ότι δεν τα είχαν στείλει.

Μάλιστα, ο ίδιος χρειάστηκε να περιμένει εντός του καταστήματος 9 ώρες (!) μέχρι να στείλουν τα συμβατικά, πράγμα που έγινε έπειτα από 4 καταγγελίες στο υπουργείο Ανάπτυξης, απειλές και μηνύσεις από τη δικηγόρο του. «Τον εφιάλτη που ζήσαμε χθες, δεν τον έχω ξαναζήσει στη ζωή μου», σχολίασε η δικηγόρος και εκτίμησε ότι οι εταιρείες ακολουθούν τις πρακτικές αυτές για να πάρουν τα σπίτια των πολτών.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

Διαβάστε επίσης:

Αγρίνιο: 15χρονη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της

Ασπρόπυργος: Η στιγμή της σύλληψης του 30χρονου γυμναστή - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γονέων

Ασπρόπυργος: Δίωξη για κακούργημα στον γυμναστή για παρενόχληση μαθητών δημοτικού σχολείου