ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Μας έκλεισε το σπίτι, δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε» - Τι είπε ο παππούς του νεκρού βρέφους

Βόλος: «Μας έκλεισε το σπίτι, δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε» - Τι είπε ο παππούς του νεκρού βρέφους

Συγκλόνισε ο παππούς του βρέφους, που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο.

«Μας έκλεισε το σπίτι, δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε», είπε ο παππούς του βρέφους, που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο.

Όπως ανέφερε ο παππούς του τεσσάρων μηνών βρέφους, που βρήκε τραγικό θάνατο, «το παιδί πέθανε, χάσαμε το αγγελούδι μας». Πρόκειται για το πρόσωπο που κρατούσε το εγγονάκι του στα χέρια τη στιγμή που ο οδηγός της μηχανής πέρασε με ταχύτητα από κεντρικό σημείο του Βόλου, τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να του πέσει το μωράκι από τα χέρια, να χτυπήσει στο έδαφος και να χάσει τη ζωή του.

Μιλώντας στο MEGA ο παππούς του παιδιού είναι σοκαρισμένος για τη στιγμή της παράσυρσης: «Μας έκλεισε το σπίτι», επαναλαμβάνει ο 54χρονος παππούς.

Την ίδια στιγμή, έρχεται νέα μαρτυρία - «κλειδί» για την παράσυρση του παππού, με αποτέλεσμα να του φύγει το παιδί από τα χέρια. Όπως αποκάλυψε ντελιβεράς που είδε τον οδηγό της μηχανής: «Σχημάτισα την εντύπωση από τον τρόπο που πήγαινε ότι ίσως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να οδηγεί τη μηχανή με ασφάλεια. Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Ύστερα τον βλέπω να περνά ένα αυτοκίνητο από δεξιά, να κάνει ελιγμό αριστερά και να παρασύρει τον άνδρα που περνούσε τον δρόμο».

Βόλος: Νέο σοκαριστικό βίντεο για την παράσυρση με το νεκρό βρέφος

Την ίδια στιγμή ήρθε στη δημοσιότητα ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο από το τραγικό δυστύχημα στον Βόλο που είχε ως αποτέλεσμα ένα αγγελούδι μόλις 4 μηνών να βρει τραγικό θάνατο.

Το βίντεο δείχνει καρέ καρέ το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην οδό Ιάσονος, στον Βόλο, αλλά και τη θέση που είχε νωρίτερα ο 53χρονος με την σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος οδηγός της μοιραίας μοτοσικλέτας απολογήθηκε ενώπιων της ανακρίτριας, λέγοντας ότι δεν έτρεχε και δεν έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, αλλά δεν είδε τον παππού, ο οποίος προσπάθησε να περάσει από το σημείο με αποτέλεσμα να μην κόψει ταχύτητα και να τον παρασύρει. Ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με τον όρο να μην φύγει από τη χώρα.

Σημειώνεται ότι αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Σχετικές ειδήσεις