ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: Είχε πάει τρεις φορές μέσα σε έξι μήνες στο νοσοκομείο με κατάγματα και μώλωπες

Φαίη Μπακογιώργου: Είχε πάει τρεις φορές μέσα σε έξι μήνες στο νοσοκομείο με κατάγματα και μώλωπες

Η Φαίη Μπακογιώργου βίωνε ένα καθημερινό μαρτύριο σε ένα διαμέρισμα-κολαστήριο στην Κυψέλη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου.

Η δολοφονημένη κοπέλα βίωνε ένα καθημερινό μαρτύριο ζώντας σε ένα διαμέρισμα-κολαστήριο στην Κυψέλη όπου την εκμεταλλεύονταν και την κακοποιούσαν η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η Φαίη Μπακογιώργου τον Δεκέμβριο του 2020, τον Απρίλιο του 2021 και τον Ιούνιο του ίδιου έτους είχε μεταβεί σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής με κατάγματα και τραύματα στο πρόσωπο. Τον Ιούνιο του 2021 μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήταν που διαπιστώθηκε ότι η 23χρονη ήταν έγκυος.

Παρά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Φαίη, με μώλωπες και κατάγματα στο σώμα, δεν υπήρξε περαιτέρω ενημέρωση από το νοσοκομείο προς τις αστυνομικές αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σορός της 23χρονης μητέρας εντοπίστηκε στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, όπου παρέμεινε στα αζήτητα του νεκροτομείου του νοσοκομείου για έναν μήνα, χωρίς τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Μετά από έρευνα που έγινε για την αιτία θανάτου της, καθώς η σορός της ήταν αλλοιωμένη, ο θάνατος αποδόθηκε σε ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο πατέρας της 23χρονης κατέθεσε μήνυση, με αποτέλεσμα ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης να επανεξετάσει την υπόθεση και να βρει όλα τα ιατρικά στοιχεία της Φαίης από τις φορές που νοσηλεύτηκε σε νοσοκομεία. Αμέσως αντιλήφθηκε ότι η κοπέλα κακοποιούνταν και διαπίστωσε ότι ο θάνατός της οφειλόταν σε παλαιότερες κακώσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η νεαρή όσο και μία 67χρονη η οποία επίσης φιλοξενούνταν στο ίδιο σπίτι, της κατηγορούμενης σπιτονοικοκυράς είχαν νοσηλευτεί μαζί στο ΚΑΤ το 2021, λόγω λοίμωξης από στρεπτόκοκκο, που αποδίδεται στο ότι ήταν παραμελημένες.

Η 57χρονη σπιτονοικοκυρά φέρεται να έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν 7 φορές για κλοπές, απάτες, ληστείες και υπεξαιρέσεις από το 2012 έως το 2023.