ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: Πιθανή και τρίτη δολοφονία, λέει η δικηγόρος του πατέρα της 23χρονης

Φαίη Μπακογιώργου: Πιθανή και τρίτη δολοφονία, λέει η δικηγόρος του πατέρα της 23χρονης

Σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου

Συνεχείς είναι οι ανατροπές στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη το 2021.

Η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου, η οποία έχει αναλάβει τη νομική υποστήριξη του πατέρα της αδικοχαμένης 23χρονης μίλησε στο MEGA και υποστήριξε ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και τρίτη δολοφονία που σχετίζεται με την υπόθεση.

Εντωμεταξύ οι τρεις κατηγορούμενες, η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης συνελήφθησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Η δικηγόρος ανέφερε αρχικά: «Όταν πρόκειται για ειδεχθή εγκλήματα κανείς δεν θα πει ότι σκότωσα. Εδώ έχουμε σοβαρότατες και συστηματικές κακοποιητικές πράξεις εν ζωή, μάλιστα η κατηγορία που αποδίδεται είναι σε βάρος αδύναμου προσώπου, συνοίκου κι εγκύου. Όταν δολοφονήθηκε δεν ήταν έγκυος, οι κακοποιήσεις γίνονταν κατά την περίοδο που κυοφορούσε».

Σχετικά με τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί και απεικονίζουν τα βίαια χτυπήματα στο σώμα της 23χρονης, η δικηγόρος είπε ότι ο πατέρας της δεν γνώριζε τίποτα: «Το ψέμα που εισέπραξε ο πατέρας είναι ότι πρόκειται για τροχαίο, έτσι του είπαν. Η δε θυγατέρα πάντα απέφευγε να του πει πράγματα κι όταν έκανε ο πατέρας ολιγόλεπτες επισκέψεις στην κατοικία το τηλέφωνο και την καλούσε η 57χρονη. Από έρευνα του ιδιωτικού ερευνητή έχουν περισυλλέγει μαρτυρίες ανθρώπων που αναφέρουν ότι άκουγαν τα ουρλιαχτά από την πολυκατοικία. Υπάρχει μάρτυρας που λέει ότι το παιδάκι της Φαίη ανέφερε ότι την χτύπαγε στην κοιλιά η 57χρονη για να αποβάλλει».

Αναφορικά με τον ρόλο που έχει η μητέρα της Φαίης στη δολοφονία, η δικηγόρος σχολίασε: «Έχει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Η μητέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα έμενε μαζί με την Φαίη, δεν γνώριζε; Και η αδελφή του θύματος και η μητέρα είπαν στον πατέρα ότι δεν χρειάζεται να βάλει δικηγόρο, προσπάθησαν παντοιοτρόπως να τον αποτρέψουν από τα να κάνει έρευνα».

Μάλιστα η δικηγόρος ερωτήθηκε εάν υπάρχει και δεύτερη κατηγορία σε βάρος των συλληφθεισών και απάντησε: «Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απεβίωσε χωρίς να κληθεί το ΕΚΑΒ, εμένα με παραπέμπουν σε κάτι άλλο».

«Αν ανοίξουν τα στόματα κάποιων, πολύ φοβάμαι ότι θα μιλάμε και για τρίτο ύποπτο θάνατο», δήλωσε η Βούλα Δημητριάδου.