ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: «Σταμάτα να με βαράς δεν μπορώ άλλο» - Σοκαριστική μαρτυρία

Φαίη Μπακογιώργου: «Σταμάτα να με βαράς δεν μπορώ άλλο» - Σοκαριστική μαρτυρία

Αποκαλύψεις για την κακοποίηση που υφίστατο η ηλικιωμένη γυναίκα που φιλοξενούταν στο σπίτι που έμενε και η Φαίη Μπακογιώργου 

Η φρίκη που βίωνε η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου στο σπίτι-κολαστήριο της Κυψέλης αποκαλύπτεται μέσα από μαρτυρίες γειτόνων και ανθρώπων που γνώριζαν το δράμα της νεαρής μητέρας.

Γειτόνισσα της αδικοχαμένης Φαίης μίλησε στο MEGA και περιέγραψε το καθημερινό μαρτύριο της 23χρονης.

Η μάρτυρας διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τη Φαίη και τις τρεις κατηγορούμενες και όπως ανέφερε, τόσο η 23χρονη, όσο και η ηλικιωμένη που φιλοξενούταν από τη σπιτονοικοκυρά είχαν πέσει θύματα ξυλοδαρμού.

«Ακούγαμε φωνές, ξύλο πάρα πολύ. Είχα ακούσει τη γιαγιά πολλές φορές να παρακαλάει την κυρία που τις φιλοξενούσε να της λέει «σταμάτα να με βαράς, δεν μπορώ άλλο». Η κυρία που τις φιλοξενούσε είχε πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά. Την χτυπούσε άσχημα, την έβριζε επίσης. Μου έκανε εντύπωση πως η γιαγιά ήταν με λερωμένα ρούχα».

«Όταν την είχα πλησιάσει να την ρωτήσω εάν θέλει βοήθεια αρχικά μου είπε όχι. Μετά σταμάτησε να μου μιλάει. Όταν έμπαινε η γιαγιά στην πολυκατοικία έκρυβε τα τσιγάρα της στα κουτιά που είναι το ρολόι της ΔΕΗ. Με το που έμπαινε στο σπίτι και έκλεινε η πόρτα, καθόταν η συγκεκριμένη κυρία και χτυπούσε τη γιαγιά», είπε για τη σπιτονοικοκυρά.

Η γειτόνισσα της Φαίης μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε δει από το μπαλκόνι της να σπρώχνουν την ηλικιωμένη μπροστά σε αυτοκίνητα, για να λαμβάνουν τις αποζημιώσεις.

«Ήταν με την κυρία που τις φιλοξενούσε στον δρόμο, στη Δροσοπούλου. Πέρασε ένα αυτοκίνητο, χτύπησε τη γιαγιά και είχαν λογομαχία», είπε.

Τον ίδιο εφιάλτη με την ηλικιωμένη βίωνε και η 23χρονη αδικοχαμένη μητέρα, η οποία κυκλοφορούσε με τα σημάδια από την κακοποίηση που υφίστατο να είναι εμφανή τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα της.

Η γειτόνισσα μάλιστα είπε ότι προσπάθησε να βοηθήσει τις δύο γυναίκες καλώντας τουλάχιστον δύο φορές την αστυνομία, ωστόσο δεν έγινε τίποτα.