ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: «Πριν τη σκοτώσουν, την είχαν παντρέψει με Αλβανό ώστε να νομιμοποιηθεί»

Φαίη Μπακογιώργου: «Πριν τη σκοτώσουν, την είχαν παντρέψει με Αλβανό ώστε να νομιμοποιηθεί»

Ανθρωποκυνηγητό για τον αλλοδαπό έχουν «εξαπολύσει» οι αρχές, αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου, αφού οι αρχές αναζητούν έναν αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με τη Φαίη Μπακογιώργου, με σκοπό να νομιμοποιηθεί η παραμονή του στη χώρα.

Η δικηγόρος του πατέρα του θύματος, Βούλα Δημητριάδου, τόνισε ότι η κοπέλα «πριν την θανάτωσή της, είχε υποχρεωθεί να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με έναν Αλβανό, για να νομιμοποιηθεί», μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο αλλοδαπός ήταν στενός συνεργάτης της σπιτονοικοκυράς που κατηγορείται –μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της 23χρονης– για τη δολοφονία της Φαίης, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων, ενώ, φέρεται να ήταν εκείνος που τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του, γι’ αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι το τέταρτο πρόσωπο που εμπλέκεται στη δολοφονία.

«Εμπλέκεται κι άλλο άτομο. Δεν γίνεται να το κουβαλήσαν το παιδί μόνες τους. Πρέπει να υπήρχε και αυτοκίνητο και άλλος», ανέφερε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας.

«Η σπιτονοικοκυρά μού έλεγε: “Κοιτάξτε, έχασαν ένα παιδί”. Ψεύτρες και απατεώνισσες»

Ο ιδιοκτήτης που τους νοίκιασε το διαμέρισμα, ανέφερε ότι η σπιτονοικοκυρά εμφανίστηκε ως δικηγόρος, ενώ, η μητέρα του θύματος προσποιείτο ότι ήταν… απαρηγόρητη.

«Η (σ.σ. μάνα) είχε χάσει ένα παιδί πρόσφατα. “Κοιτάξτε, είναι πολύ κακομοίρες, έχει πεθάνει ένα παιδί”, έλεγε η σπιτονοικοκυρά. Δηλαδή, ήταν μεγάλες ψεύτρες και απατεώνισσες. Όταν ήρθαν να νοικιάσουν, ένας φίλος μου τις ήξερε αυτές. Λέει ότι είναι δικηγόρος και φτιάχνει χαρτιά για τους πρόσφυγες, αλλοδαπούς κ.ά.».

Μάρτυρας – «κλειδί» θα καταθέσει στις αρχές

Το βράδυ προτού εντοπιστεί η σορός της Φαίης Μπακογιώργου στην οδό Τύχης, μία γυναίκα, η οποία διαμένει σε διπλανή πολυκατοικία, απέναντι από το διαμέρισμα του θύματος στην Κυψέλη, κάλεσε την αστυνομία.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι το θύμα είχε βγει στο μπαλκόνι και φώναζε για βοήθεια και πως άκουσε έναν άνδρα να της επιτίθεται λεκτικά και με βία να τη σπρώχνει μέσα στο διαμέρισμα. Ύστερα, επικράτησε σιωπή, όπως ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις