ΕΛΛΑΔΑ

Άκης Τσοχατζόπουλος: H επιστολή που άφησε στην 3η διαθήκη προς το γιο του –«Παιδί μου γεννήθηκες...»

Άκης Τσοχατζόπουλος: H επιστολή που άφησε στην 3η διαθήκη προς το γιο του –«Παιδί μου γεννήθηκες...»

Η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου θέλησε να διαβάσει η ίδια την επιστολή για την εκπομπή του ΑΝΤ1

Μια αποκάλυψη ένα η εκπομπή Πρωινό του! Ο λόγος για την επιστολή που άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην τρίτη του διαθήκη προς τον γιο του, ο οποίος έχει σήμερα γενέθλια, και γίνεται 17 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του χρόνου ο γιος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τα καινούργια του καθήκοντα ως πρόεδρος του ιδρύματος. Πρόκειται για τα τελευταία γραπτά λόγια του πολιτικού που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021 προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο junior.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε επίσης ότι η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου θέλησε να διαβάσει η ίδια χθες το βράδυ την επιστολή για την εκπομπή του ΑΝΤ1, κι όπως ακούγεται χαρακτηριστικά, η φωνή της «σπάει» αρκετές φορές.

«Παιδί μου, γεννήθηκες στον κόσμο με οδηγίες. Ξέρω πως έχω κάνει λάθη και λυπάμαι γι’ αυτά. Απέχω πολύ από το να είμαι ο τέλειος γονιός. Όμως έκανα τα πάντα, ό,τι καλύτερο μπορούσα για σένα. Αυτά τα λάθη έγιναν από έλλειψη κατανόησης κι όχι από έλλειψη αγάπης. Γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθες στη ζωή μου, ήξερα πως θα σε αγαπούσα με όλο μου το είναι. Σε αγαπάω πιο πολύ από ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τώρα και για όλη την αιωνιότητα.

Παιδί μου, όποιο κι αν είναι το ταξίδι που θα σε πάει η ζωή, προσεύχομαι να είσαι πάντα ασφαλής και να απολαύσεις τη διαδρομή. Και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχνάς τον δρόμο που θα σε επιστρέψει πίσω στο σπίτι σου. Ο μπαμπάς σου» ήταν τα λόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου στον γιο του.