ΕΛΛΑΔΑ

Περιστέρι: Ξανά στο σχολείο η 14χρονη μετά τον ξυλοδαρμό από συμμαθήτριές της - Βίντεο ντοκουμέντο

Περιστέρι: Ξανά στο σχολείο η 14χρονη μετά τον ξυλοδαρμό από συμμαθήτριές της - Βίντεο ντοκουμέντο

Μετά τη νοσηλεία της στο Παίδων, η 14χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, επέστρεψε στο σχολείο στο Περιστέρι 

Στο σχολείο επέστρεψε η 14χρονη μαθήτρια που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθήτριες της στο Περιστέρι. Η μαθήτρια, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο «Παίδων» ενώ οι τρεις ανήλικες, που είχαν συλληφθεί για σωματικές βλάβες και απειλή, αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Την ίδια στιγμή, όμως, που η 14χρονη επέστρεψε στο σχολείο της, ο πατέρας της, μιλώντας στο Star, φοβάται για εκείνη. «Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… Εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Περιστέρι: Πώς η 14χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Ο άγριος ξυλοδαρμός της 14χρονης σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Περιστερίου, όπου εκείνη δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριές της για ασήμαντη αφορμή.

Η 14χρονη μαθήτρια φαίνεται πεσμένη στο έδαφος να δέχεται επίθεση από τρεις συμμαθήτριές της στο προαύλιο του σχολείου. Η μία από αυτές την κρατά για να μην σηκωθεί με την φίλη της να την σέρνει από τα μαλλιά και να την χτυπά με γροθιές στην πλάτη και το πρόσωπο. Κάποια στιγμή η 14χρονη προσπαθεί να ξεφύγει και τότε δέχεται δυνατές κλωτσιές στα πόδια.