ΕΛΛΑΔΑ

Λίμνη Δόξα: Συγκλονίζουν οι φίλοι του 57χρονου - «Κουνήσαμε τo αμάξι, αλλά δεν σηκωνόταν»

Λίμνη Δόξα: Συγκλονίζουν οι φίλοι του 57χρονου - «Κουνήσαμε τo αμάξι, αλλά δεν σηκωνόταν»
KorinthosNews

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η απόδραση μιας παρέας στη λίμνη Δόξα, καθώς ο 57χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή μιας παρέας από την Ηλεία στην Κορινθία, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η παρέα αποφάσισε να κατασκηνώσει κοντά στη λίμνη Δόξα από το βράδυ της Παρασκευής, αλλά εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών ο 57χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος πατέρας ενός παιδιού, αποφάσισε να κοιμηθεί μέσα στο τζιπ του.

Όπως φαίνεται, ο άτυχος άνδρας, αποφάσισε να ανάψει για λίγο ένα καμινέτο υγραερίου, προκειμένου να ζεσταθεί, αλλά τον πήρε ο ύπνος και πέθανε από τις αναθυμιάσεις.

Τον 57χρονο εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου οι φίλοι του, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Δυστυχώς ήταν αργά, καθώς στο Κέντρο Υγείας Γκούρας όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι φίλοι του άτυχου άνδρα περιέγραψαν στο Mega τις τραγικές στιγμές που βίωσαν όταν κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και βρήκαν νεκρό από τις αναθυμιάσεις μέσα στο αυτοκίνητό του στη Λίμνη Δόξα τον άτυχο ξενοδοχοϋπάλληλο με καταγωγή από τη Γαστούνη και πατέρα ενός παιδιού.

«Πήγαμε Παρασκευή επάνω, κάναμε βόλτα με τις γουρούνες, γυρίσαμε, ψήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε ένα κρασάκι και μετά πήγαμε για ύπνο και το πρωί τον βρήκαμε έτσι τον Γιώργο», είπε φίλος του 57χρονου.

Ο φίλος του άτυχου άνδρα τόνισε ότι θεωρεί πως ο 57χρονος μάλλον ήθελε να «σπάσει» λίγο το κρύο που έκανε το βράδυ στη Λίμνη Δόξα και άναψε το γκαζάκι για 5 λεπτά, αλλά εκεί έγινε το κακό με τις αναθυμιάσεις.

«Είχανε πάρει μία σόμπα τα παιδιά, αυτή που είναι με ένα γκαζάκι και τα λοιπά, οι άλλοι δεν τη βάλανε την σόμπα. Ο Γιώργος δεν άναβε σόμπα μάλιστα να σας πω την αλήθεια μου. Πήγε να τη βάλει ίσα για να “σπάσει’” μάλλον το κρύο και απ΄ ό,τι κατάλαβα εγώ, γιατί ήταν με τα ρούχα του κανονικά, δεν είχε γδυθεί για να πέσει για ύπνο. Αυτός πιστεύω την άφησε για 5 λεπτά για να σπάσει λίγο το κρύο μέσα και μάλλον λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις», είπε ο φίλος του ξενοδοχοϋπάλληλου.

Ο 57χρονος και οι φίλοι του ταξίδευαν συχνά με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου. Μια τέτοια εξόρμηση ήταν κι εκείνη της Παρασκευής που κατασκήνωσαν στην παγωμένη λίμνη Δόξα στην ορεινή Κορινθία.

«Πήγαμε εκεί να περάσουμε καλά, κάναμε μια βόλτα με τις γουρούνες πάνω στην τρέλα μας. Πήγαμε για να περάσουμε καλά και βασανιστήκαμε. Αυτό έγινε», τόνισε ο φίλος του άτυχου άνδρα.

Ο φίλος του 57χρονου περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο τις τραγικές στιγμές που κατάλαβαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε πεθάνει.

«Το σοκ ήταν μεγάλο. Εγώ σηκώθηκα να φτιάξω έναν καφέ και έρχεται ένας φίλος μου και μου λέει: “ο Μπίλιας δεν ξυπνάει”. “Φοβάμαι, κάτι γίνεται” μου λέει. Κουνήσαμε το αμάξι δε σηκωνόταν, έπεσε το γκαζάκι του έκαψε το χέρι, δε σηκωνόταν και σπάσαμε το τζάμι. Σπάσαμε το τζάμι και βγήκαν οι αναθυμιάσεις από το, υγραέριο. Μύριζε πολύ άσχημα», ανέφερε

«Όταν σπάσαμε το τζάμι για να μπούμε η σόμπα έκαιγε και μάλιστα όταν κουνήσαμε το αμάξι έπεσε στο χέρι του και το έκαψε το χέρι», συμπλήρωσε.