ΕΛΛΑΔΑ

Περιστέρι: «Ο Πακιστανός έπνιγε τη Νικολέτα για 7 λεπτά» - Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονης

Περιστέρι: «Ο Πακιστανός έπνιγε τη Νικολέτα για 7 λεπτά» - Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονης

Η κόρη του δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2022 στο Περιστέρι. Οι μνήμες της δολοφονίας ξύπνησαν λόγω του δικαστηρίου. «Πήγα να του ορμήξω, δεν νιώθει καμία μεταμέλεια. Θεωρούσε κτήμα του τη Νικολέτα»

Ο 22χρονος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της 17χρονης φίλης του στο Περιστέρι. «Ελπίζω ο δικός σου Θεός να συγχωρέσει την πράξη σου», είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου στον 22χρονο μόλις ανακοίνωσε την ποινή.

Όταν ο 22χρονος βγήκε έξω από το δικαστήριο, τον περίμεναν ο πατέρας και η αδερφή της Νικολέτας. Τον λιντσάρισαν, όπως αναφέρει ο Alpha, με τους αστυνομικούς να απωθούν τους συγκεντρωμένους.

Η δικηγόρος άσκησε έφεση για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο 22χρονος, όπως είπε στο δικαστήριο, δεν άντεξε την απόφαση της 17χρονης Νικολέτας να χωρίσουν. Η Νικολέτα ήθελε να χωρίσει και την ζήλευε.

Ο πατέρας της Νικολέτας, μιλώντας στον Alpha, είχε πει: «Ήταν το πιο γλυκό μου παιδί. Δεν έβριζε. Δεν αντιμιλούσε. Θα μπορούσα να πεθάνω για τη Νικολέτα μου. Λυπάμαι...».

Η κόρη του δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2022 στο Περιστέρι. Οι μνήμες της δολοφονίας ξύπνησαν λόγω του δικαστηρίου. «Πήγα να του ορμήξω, δεν νιώθει καμία μεταμέλεια. Θεωρούσε κτήμα του τη Νικολέτα».

Ο πατέρας της Νικολέτας, μάλιστα, περιέγραψε πώς έμαθε για τη δολοφονία της κόρης του. «Είδα τον δρόμο μας στο Περιστέρι, κατάλαβα ότι ήταν η δική μου η κόρη. Ένιωσα ανατριχίλα, δεν ήθελα να το πιστέψω», είπε ο πατέρας της Νικολέτας.

Η ιατροδικαστική έκθεση είχε δείξει ασφυκτικό θάνατο με τον Πακιστανό να την πνίγει επί 7 λεπτά. «Κοιμόταν το παιδί μου, την έπιασε στον ύπνο», είπε και πρόσθεσε: «Αυτό δεν πρόκειται να το συγχωρήσω ποτέ».