ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 16χρονης από ναρκωτικά - Η προσπάθεια Πρόνοιας και γονέων

Βύρωνας: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 16χρονης από ναρκωτικά - Η προσπάθεια Πρόνοιας και γονέων

Το προηγούμενο διάστημα η 16χρονη, που έσβησε από ναρκωτικά, έμενε σε σπίτι οικείων της και έγινε μια συνεννόηση ώστε να λάβουν μια σχετική εντολή για να παρακολουθήσει νυκτερινό σχολείο

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη 16χρονη στον Βύρωνα που έσβησε από τα ναρκωτικά. Η 16χρονη είχε μπει στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, αφού οι διακινητές της χορηγούσαν σκληρά ναρκωτικά σε σπίτι στον Βύρωνα, με την οικογένειά της να προσπαθεί να τη σώσει.

Η 16χρονη, όπως αποκάλυψε το Newsbomb.gr, νοσηλευόταν για αρκετό διάστημα, ήταν σε κώμα και εγκεφαλικά νεκρή μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, οι γιατροί προσπάθησαν να της κάνουν ΚΑΡΠΑ για να τη σώσουν ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο, έβγαζε υγρό από τη μύτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται παράμετροι της υπόθεσης και της προσπάθειας της οικογένειας της 16χρονης προκειμένου να ανακόψουν την πορεία της προς τον θάνατο από την εκμετάλλευση των διακινητών ναρκωτικών.

Είχε επέμβει και η Πρόνοια

Νεότερες πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως το προηγούμενο διάστημα η 16χρονη έμενε σε σπίτι οικείων της και έγινε μια συνεννόηση ώστε να λάβουν μια σχετική εντολή για να παρακολουθήσει νυκτερινό σχολείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η 16χρονη έμενε στο σπίτι στον Βύρωνα και υπήρχε μια διαρκής τηλεφωνική προσπάθεια των δικών της με την ίδια για να γυρίσει στο σπίτι, αλλά ακόμα παραμένει ερωτηματικό τι συνέβαινε σε αυτό το κτίριο.