ΕΛΛΑΔΑ

Βάρκιζα: Χωρίς ζώνες ασφαλείας οι επιβάτες των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν στα Λιμανάκια

Βάρκιζα: Χωρίς ζώνες ασφαλείας οι επιβάτες των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν στα Λιμανάκια

Βάρκιζα: Μια 18χρονη και μια 23χρονη ανασύρθηκαν νεκρές από τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μετωπικά στο 27 ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Σουνίου.

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου στα Νότια Προάστια.

Το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τη νύχτα στα λιμανάκια στη Βάρκιζα, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν δύο γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οι ανήλικες ήταν ηλικίας 18 και 23 ετών. Τόσο οι οδηγοί του οχήματος όσο και οι τέσσερις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε η πυροσβεστική χρειάστηκε ώρα για τον απεγκλωβισμό των νεκρών κοριτσιών ενώ συντρίμμια των αυτοκινήτων βρέθηκαν σε μεγάλη απόσταση.

Η 19χρονη παρέλαβε την 18χρονη ξαδέρφη της μετά από τη εργασία της και πήγαν μία βόλτα με κατεύθυνση προς τα λιμανάκια. Λίγο πιο κάτω από τη λίμνη Βουλιαγμένη τα δύο οχήματα υπό αδιευκρίνιστους λόγους μέχρι τώρα, συγκρούστηκαν.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανένας στα αυτοκίνητα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη αυτό το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για το τροχαίο στη Βάρκιζα:

H πυροσβεστική με ανάρτηση της στο Twitter αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός 2 τραυματισμένων ανδρών, 2 γυναικών χωρίς αισθήσεις και μιας τραυματισμένης από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα».