ΕΛΛΑΔΑ

Βάρκιζα: Μόλις 18 ετών η μία από τις δύο κοπέλες που σκοτώθηκαν – Πώς έγινε το δυστύχημα

Βάρκιζα: Μόλις 18 ετών η μία από τις δύο κοπέλες που σκοτώθηκαν – Πώς έγινε το δυστύχημα

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο γυναίκες νεκρές και τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Αθηνών-Σουνίου

Δύο γυναίκες έχασαν την ζωή τους και ακόμα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο, που σημειώθηκε περίπου στη 1 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Αθηνών Σουνίου στο ύψος της Βάρης όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους.

Ειδικότερα, από την τρομακτική σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους η 18χρονη Στελίνα και η 23χρονη Βασιλική. Επιπρόσθετα τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί των οχημάτων, ένας 24χρονος και μια 19χρονη και ακόμα δύο επιβαίνοντες, ένας 24χρονος και ένας αγνώστων στοιχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα δύο θύματα δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας

Σημειώνεται ότι εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης τα δύο οχήματα έγιναν μία άμορφη μάζα σιδερικών με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτά και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα, για τον απεγκλωβισμό τους.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι πως υπάρχουν κομμάτια από τα δύο αυτοκίνητα τα οποία έχουν εκσφενδονίστεί σε απόσταση ακόμη και 20 μέτρων από το σημείο στο οποίο έγινε η μοιραία σύγκρουση.

Οι δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και νοσηλεύονται με σοβαρά κατάγματα.

Την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη αυτό το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για το τροχαίο στη Βάρκιζα:

H πυροσβεστική με ανάρτηση της στο Twitter αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός 2 τραυματισμένων ανδρών, 2 γυναικών χωρίς αισθήσεις και μιας τραυματισμένης από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα».

Διαβάστε επίσης:

Σφοδρό τροχαίο στα Ψαχνά: Αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και πέρασε τις μπάρες – Πετάχτηκε έξω η οδηγός

Στέλιος Ρόκκος: Με τον Στέφανο Κασσελάκη ανακαλύψαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φούσκα

Νέες αποκαλύψεις για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων