ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Βάρκιζα: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο με μετωπική σύγκρουση ΙΧ

Τραγωδία στην Βάρκιζα: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο με μετωπική σύγκρουση ΙΧ
Eurokinissi

Δυο νεκρές γυναίκες και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που ενεπλάκησαν δύο οχήματα στην Αθηνών - Σουνίου λίγο μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης στη 1 και 20 τη νύχτα

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος όταν συγκρούστηκαν μετωπικά δύο οχήματα με αποτέλεσμα δύο γυναίκες να χάσουν τη ζωή τους. Στον τραγικό απολογισμό της σφοδρής σύγκρουσης των δύο οχημάτων στην Αθηνών - Σουνίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής είναι και ο τραυματισμός δύο ατόμων.

Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα λίγο μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης στη 1 και 20 τη νύχτα. Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε άτομα και στο δεύτερο δύο άτομα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες των δύο οχημάτων.

Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε άτομα, στο άλλο δύο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα όχημα που κατευθυνόταν προς Βάρκιζα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το άλλο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν δύο άντρες, τραυματισμένοι καθώς και δύο γυναίκες νεκρές.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για το τροχαίο στη Βάρκιζα:

H πυροσβεστική με ανάρτηση της στο Twitter αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός 2 τραυματισμένων ανδρών, 2 γυναικών χωρίς αισθήσεις και μιας τραυματισμένης από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα».

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα στη Σίνδο

Νωρίτερα σήμερα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην περιφερειακή οδό προς ανατολικά, στο ύψος του Πανοράματος στην έξοδο για Πυλαία.

Συγκεκριμένα στις 05:25 σημειώθηκε εκτροπή οχήματος στις μπάρες του δρόμου για άγνωστες μέχρι τώρα αιτίες και στη συνέχεια ενδεχομένως να ανετράπη.

Ο οδηγός του οχήματος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο άνδρας είναι νεκρός.