ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρές 18χρονη και 23χρονη σε τροχαίο στα Λιμανάκια - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Νεκρές 18χρονη και 23χρονη σε τροχαίο στα Λιμανάκια - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Η 18χρονη Στελλίνα και η 23χρονη φίλη της άφησαν την τελευταία τους πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο στα Λιμανάκια.

Σε γνωστό σημείο - καρμανιόλα, κοντά στα Λιμανάκια μετά τη Βουλιαγμένη άφησε την τελευταία της πνοή μια 18χρονη έπειτα από σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε με άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Σημείο καρμανιόλα. Απότομες στροφές χωρίς διαχωριστικές μπάρες και συχνά οδήγηση υψηλών ταχυτήτων.

Η 18χρονη Στελλίνα και η 23χρονη φίλη της άφησαν την τελευταία τους πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο στα Λιμανάκια.

«Το κορίτσι είχε πάει για καφέ και γυρνούσε από τον καφέ. Τι να είμαστε με τέτοια χάλια…Πολύ χάλια. Ο πατέρας του 24χρονου οδηγού, που επέβαινε στο άλλο αυτοκίνητο, υποστηρίζει πως ο γιός του δεν έτρεχε», ανέφερε ο πατέρας της 18χρονης.

«Το άλλο αυτοκίνητο πρέπει να έτρεχε, του γιού μου το αυτοκίνητο πήγαινε κανονικά στην πορεία του καθορισμένη ταχύτητα δεν ξεπερνούσε τα 50 60 χιλιόμετρα. Έχει χτυπήσει σε όλο του το κορμί στο κεφάλι στα χέρια στη μέση στη λεκάνη στα πόδια. Τα θερμά μου συλλυπητήρια», είπε ο πατέρας του 24χρονου οδηγού.

Αυτόπτης μάρτυρας που έφτασε στο σημείο της τραγωδίας λίγη ώρα μετά, περιγράφει τις δραματικές στιγμές με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τα δύο άτυχα κορίτσια και τους τραυματίες από τις κατεστραμμένες λαμαρίνες.

«Ακουγόντουσαν ουρλιαχτά γιατί προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό εκείνη την ώρα προσπαθούσανε να κόψουνε την πόρτα με κάποια εργαλεία. Πώς τράκαραν τα δύο αυτοκίνητα μεταξύ τους γιατί υπήρχε μεγάλη απόσταση στο δρόμο υπήρχαν πάρα πολλά σκορπισμένα γυαλιά κομμάτια από τα αμάξια».

«Θανάσιμες» κόντρες

Κι όμως… μία ημέρα μετά το δυστύχημα, στον ίδιο δρόμο, νεαροί με φτιαγμένα αυτοκίνητα ετοιμάζονται για κόντρες θανάτου. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι εδώ σε αυτό το σημείο γίνονται συχνά κόντρες με αποτέλεσμα πάρα πολλοί νέοι να χάνουν την ζωή τους στην άσφαλτο.

Επικίνδυνες κόντρες και την προηγούμενη εβδομάδα στο ίδιο σημείο. Με το συγκεντρωμένο πλήθος να βιντεοσκοπεί και να επευφημεί εκείνους που δεν φαίνεται να υπολογίζουν την ίδια τους τη ζωή.